Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 7 December 2011

Pelik : Apabila Makcik Terlalu Obses Dengan Warna Pink (11 Gambar)


Seorang makcik berumur 46 tahun yang bernama Kitten Kay Sera merupakan seorang makcik yang obses dengan warna pink. Semua kelengkapan beliau adalah berwarna pink bilik tidur, dapur, semua pakaian dan juga anjing beliau. Kitten mendakwa beliau tidak pernah memakai pakaian berwarna lain sejak 25 tahun dahulu. Memang obses gila kan? 














Sumber : Here


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

like la makcik ney...:)

Dyla Zaman Blogshop said... Best Blogger Tips

wowww.. pink nyer nenek ni.. hehe.. @~@

hannayaww:) said... Best Blogger Tips

Makcik, ambekk la saya jadi anak angkat makcik, LOL

Unknown said... Best Blogger Tips

comel je ;) rasenye lau die ade famili then dalam umah tu mesti sume2 comel2 ^^

minoari89 said... Best Blogger Tips

aku pun minat pink gak..tp pening la byk2 sgt wana sama neh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

so pinky....i LIKE..~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

makcik, ko minum air apa hari2... sirap bandung ker???

Anonymous said... Best Blogger Tips

umur 46???? mcm tak percaya je..Muka berkedut habis..

Dye Kronniesar said... Best Blogger Tips

best nyeeeeee!

Fareezwan_Shah said... Best Blogger Tips

sian anjing tu x pasal2 kena cat kaler pink..kahkah!

SuriaSalleh said... Best Blogger Tips

anjing pon kale pink? memang stressssssss! hahaha XD

Honey Bhulat said... Best Blogger Tips

semuanya pink..yang kelakar nya anjing pon pink..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dpt teka!..spender dia wrna pink!..confirm btulnye la..x pyh tngok da tau..

KONSERT 1st YUNA BERSAMA HOTLINK!

KONSERT SALAM MUSIK

Cr4ZyNooB said... Best Blogger Tips

wow i like this makcik :) warna pink nie juga blh merangsangkan nafsu sex

nadirashifa said... Best Blogger Tips

Susah lha jugak bila semua barang wrna pink . Bila barang hilang sikit , susa nk carik sbb wrna samaa jehh @_@

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...