Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 December 2011

WTF : [Video NSF Animal Lover] Penyeksaan dan Kekejaman Ke Atas Lembu Di Indonesia


Video ini tersebar dan menyebabkan kerajaan Australia memutuskan untuk menghentikan eksport daging lembu ke Indonesia dengan serta merta. Apa yang anda akan tonton adalah video kekejaman yang pekerja ini lakukan pada seekor lembu yang bakal dibunuh untuk dagingnya. Lembu ini diseksa dengan teruk sebelum dibunuh. Walaupun lembu ini kelihatan seperti mengerang kesakitan tetapi manusia ini tidak menghiraukannya. 

Amaran: Video ini NSF Animal Lover. 



11 comments:

Ibrahim Ismail said... Best Blogger Tips

Indonesia negara islam terbesar di asia tapi syiar islam tak sampai kpd mereka ini. Islam sgt menghormati binatang hinggakan pisau tidak dibenarkn ditunjuk kpd binatang semasa sembelihan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila dh igt bala yg allah bagi kt negara dia,,,,haram jadah bodoh bila org ckp pasal org ko ko tau marah,,,ko tgk sendiri,,,,haram punya org,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ksian..nk bnuh.bnuh trus..jgn seksa-2..

JOM MAKEOVER KERETA ANDA!!

KAWASAN SEGI TIGA TERUMBU KARANG??

Anonymous said... Best Blogger Tips

SIAL pny indon!!!

minoari89 said... Best Blogger Tips

x sampai hati aku nak tgk...bangang btl la dpa neh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

btol xbley seksa binatang aq sokong
tp kalo american r mn2 mat salleh lg sygnkan nyawa binatang dr nyawa manusia

hari2 g ambush negara2 minyak np xde kecoh
rogol anak bini orang...sembelih orang yg x bdose xnk plak mat2 salleh ni tunjuk

pape pon aq sokong xbley seksa binatang

hannayaww:) said... Best Blogger Tips

tanggung laa Manusia nanti.. Allah balas balek kat korang macam tu.. Rase laa sendiri .. Sian lembu tu T___T

Anonymous said... Best Blogger Tips

x sanggup nk tgk...
adus nape la d akhir zaman nie ramai plak yg suka seksa binatang.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau dah endon batak 2 batak jugak la

Sweet Little Boo said... Best Blogger Tips

xsanggup tgok sampai abes,
klo mmg nak sembelih, wat la btol2,
trus sembelih je jgn seksa sampai cam tu skali,
sedih sgt3 :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya Allah , kejamnyeee ='( .. npe perlu seksa sampai camtu,.,

aku harap pelakunya dapat malapetaka dari Allah secepat yg mungkin.. aminn..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...