Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 21 August 2011

WTF : "Privacy Shell" - Alat Untuk... ???


Sebab kenapa aku letak tajuk ??? adalah kerana aku pun tak tau cane nak taip dalam BM. Kalo dalam English, alat ni boleh  transform into beautiful shells of isolation that allow you to escape from the world for a couple of minutes. Ha..paham tak?? Tapi serius, benda ni memang satu ciptaan yang ntah apa2.. Anyway, layan je la..
































Dua tiga kali tengok benda ni memang nampak bodoh.. hehe

Sumber: Toxel

5 comments:

Terbang Bersamaku said... Best Blogger Tips

ish3..pelik jer..boleh ke berjalan kalau tutup muka sampai mcm gtue sekali..huhuhu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam kepompong tiruan je. umpama kasawari nk menyorok (xnak org nmpk dia/tahu kedudukan dia), tapi bertindak masukkan kepala ke dlm tanah.

sesuai gak kalau nk pakai time keadaan berikut:-
-korek idung
- makan aiskrim time puasa di stesen bas
- cium
- tukar baju

red hoodie said... Best Blogger Tips

igt an origami tdy...

Anonymous said... Best Blogger Tips

best jugak

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada sesiapa yang Malu ngan muka sendiri pakai la yew....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...