Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 27 August 2011

OMG : Kerja yang Paling Mencabar di Dunia dan Menguji Kejujuran (7 Photos)

Duit sangat penting dalam hidup seseorang manusia. Jadi apa perasaan anda sekiranya anda dapat kerja yang paling mencabar di dunia serta perlu menguji kejujuran anda. Kerjanya adalah menghasilkan Wang Kertas. Jangan ada pula duit yang masuk dalam poket. :-)

MJ

12 comments:

ame elms ! said... Best Blogger Tips

oohhmyyy . ambil sekeping dua mungkin pihak atasan tak perasan kot . -.- HAHA .

B0Y said... Best Blogger Tips

Kalau perompak rompak tempat buat duit lagi untung rasanya ... Cuma nanti kena potong satu2 lah guna gunting

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku mmg x bleh kija sini....

Nohtakh ujan said... Best Blogger Tips

masa kat kilang duit ni mcm kertas biasa je.

Cahaya Kudos said... Best Blogger Tips

yahudi bijak... satu hari nanti dunia muflis...wang itu tiada nilai dan hanyalah kertas semata2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape2 la cahaye kudos.....skg ni pon hang guna gak duit tu...

Zya Lemon said... Best Blogger Tips

kerja paling jujur di dunia tapi gaji ciput giler.

ajim said... Best Blogger Tips

alah abik due ikat pon xmiskin la kilang tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa kata tak perasaan, setiap not tu ada no siri, kalau diambil, tentulah perasan, sebab itu semua duit baru, dikira pakai mesin pula, kalau tak cukup sekeping, atau tersalah potong pun akan dikesan oleh komputer.

Anonymous said... Best Blogger Tips

btl sgt la 2..setuju2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Cahaya Kudosbtl 2 cayaha kudo..ni pon plan yahudi jer sume..jap lg kertas2 ni xder nilai da..kite mangse..terpakse la..xkan la nk pi shopping pki emas..xder kdi nk trima melainkan kdi emas..sbb 2 org suh pki emas dinar..

MamaHannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

kalo macam tu, perompak bawa gunting jer lah...(tetiba terperanjat pagi ni, bos suruh pindah tempat yang ada berbotol2 duit syiling dalam laci..giler lahhh!!!) SAYA TAK NAK!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...