Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 27 August 2011

OMG : Semakin Ramai Gadis Asia Bercinta dengan Lelaki "Oversea" (8 Photos)

Memang tak salah bercinta dengan orang luar negara, cuma satu persoalan yang timbul di sini, kenapa kebanyakkannya yang kita nampak Gadis Asia yang Bercinta dengan Lelaki "Oversea" tetapi yang sebaliknya memang jarang ditemui. Kalau tak percaya, pergi kat IPTA/IPTS negara kita dan tengok sendiri kebanyakan gadis tempatan bercinta dengan lelaki seperti dari Europe dan Asia Tengah. Kenapa jarang lelaki tempatan bercinta dengan gadis 'oversea'?

chinawhis

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

terdesak...

Zulfikar Hazri said... Best Blogger Tips

yg last seluk bontot!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar second last tu pkai jam kat kaki ke ? =="

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang last tu mmbuktikan lelaki oversea suka barang2 yang tight...haha

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

ahahaha ~ sebab dorang yang oversea minat kpop. tapi tak dapat perempuan korea, chinese pon jadiklah ~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Entahlah, tapi aku pernah tanya satu girl melayu, dia cakap mana tau kalau ada jodoh, dia kawin dgn mat saleh tu, lepas tu ikut lelaki tu duduk kat luar Negara.
Best katanya, sejukkkk, malaysia nie panas.
aku cakap balik 'iyalah, ingat "balak saleh" tu nak sangat setia kat ko sorang, last-last nanti kena tinggal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rasanya sebahagian gambar lagi, pompuan yg berkepit tu adalah escort girl coz mat salleh bila dtg melancong, memang diaorang ada gunakan perkhidmatan dari agensi yg supply escort girl nih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab...
laki asia ni pendek!!

mana la pmpuan omputih nak...
:D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...