Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 25 August 2011

OMG : Baju Pengantin Wanita yang Pelik dan Unik (11 Photos)

Perkahwinan merupakan hari paling gembira bagi setiap pasangan. JAdi pada hari tersebut kesemunya perancangan akan mengikut apa yang pasangan ini inginkan termasuk baju pengantin. Tetapi kadang-kadang pemikiran mereka melangkaui apa yang kita pernah terfikir. Cuba tengok baju pengantin wanita yang pelik dan unik ini : 

BZ

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gmbr 3 dari bwh mmg xleh blah

qudwa said... Best Blogger Tips

uweeekkk...nak muntah....seb bek pose...jhaha

cik dot said... Best Blogger Tips

mengarut2 j..

whenshewasborn said... Best Blogger Tips

Buruk gilaaaaa!mati hidup semula tanak pkai ni

is_isaac said... Best Blogger Tips

hahahaha..
lawak gilerr..
stresss tgk!! huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

WWWWOOOOOOOWWWWWWW!!!! Gambar yg k3 from below tu wat i xtekata nak bekata pun sore xleh nak kuar yg kuar air liur je!!! heheheheehhehe...pasti byk man2 kat c2 xleh nak lps pandang dr tmpt 2 gunung yg TOING TOING tu!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

baju lobang kat perut mcam sohai jr....

Anonymous said... Best Blogger Tips

suke tgk gmbr no 7 dr atas....ade lampu lgi tu....kreativiti yg trlampau.....hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...