Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 August 2011

OMG: Selebriti Terkenal Tak Ingin Perkara Ini Berlaku (9 Photos)

Setiap Seleberiti inginkan yang terbaik untuk persembahan mereka semasa konsert mereka. Tetapi kadang-kadang segalanya tidak bergerak seperti yang telah dirancang. 

Dress Isteri Roberto Cavall tercabut semasa dia berjalan

Seluar Gigi Leung tertanggal semasa konsert

Seluar Andy Lau "terlalu besar' untuk persembahan

Penyanyi China Huang Yali dengan skirt yang tertanggal di konsert

Seluar Jay Chou tertanggal semasa Konsert

Skirt Selina (SHE) tertanggal semasa Konsert

Mizheal Zhang Telanjang Semasa Rancangan TV

Tom Arnold tertarik seluar Marisa Miller

Dress Maggie Q tersangkut semasa shooting filem

 Seluar Yumiko Cheng ditarik semasa persembahan

5 comments:

Pwincess9 Juhary said... Best Blogger Tips

selina tu bukan kpop la.. dia artis taiwan..

~silent_viper~ said... Best Blogger Tips

yup, dari S.H.E

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dress tersangkut semasa Red Carpet tu salah... bukan time tu.. gmbr tu masa bikin filem Mission Ompossible 3.. kalau dh x berapa tau sumber tu, jgn main letak je.. x pepasal bg info salah... Bleh tngk balik crite tu, kete, baju, artis sebijik sama.. mungkin ni gmbr masa diaorg nk shooting n ni sceen x jadi..

Aku nasihat je, jgn amik secara peribadi la benda ni.. nk berkarya pun jgn main letak je... aku ske la gak baca blog ko, tp kalau ada bahan lg brmanfaat lg cantik..

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Thx sgt2.. terus kami edit di situ..minta maaf ke atas kesalahan tersebut

Anonymous said... Best Blogger Tips

mission ompossible?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...