Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 25 August 2011

Gosip : Lee Min Ho Sahkan Park Min Young sebagai Kekasihnya (8 PHotos)

Semalam, Lee Min Ho telah mengesahkan yang Park Min Young telah menjadi kekasihnya sejak sebulan yang lepas. Mereka berdua berlakon bersama dalam Drama "City Hunter". Menurut sumber media di Korea, mereka berdua mulai rapt semasa pengambaran Drama tersebut. Sejurus selepas selesai pengambaran terus, mereka mula meluahkan perasaan mereka. Media tersebut juga menyebarkan beberapa gambar dari paparazi yang mereka berdua tengah dating di sebuah kedai  di Seoul. Gambar tersebut diambil pada 5 dan 18 Ogos 2011. Semoga hubungan mereka akan berkekalan walaupun ramai gadis di luar sana memang heartbroken selepas Lee Min Ho mengesahkannya.

AT

6 comments:

Fina Fento said... Best Blogger Tips

hahaha.
habis la kuciwa peminat lee min ho pasnii

Lilysuhaili said... Best Blogger Tips

HAHAHA
punah harapan peminat dy .
Lalala~~

*rainyscream* said... Best Blogger Tips

tidakkk!! =( untung girl tu

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

ala..punah harapan kawanku...heheh..:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

bialah dia na couple ngn spe2 pun
yg pmpuan prasan lbih npe cm mghrpkn dia?
mmg compom ta dpt pun
ta pyh la na punah2 hrpn
mmg ta de hrpn pun klau dia single jgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm syial jer pminat yang dok buat sedih tu. bukan stakat pelakon korea ni ja korang tak mampu dapat, pelakon malaysia pun tak pandang korang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...