Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 22 August 2011

WTF : Lelaki Cina Pakai 100 Seluar Dalam untuk Cipta Rekod Dunia (9 Photos)

Seorang lelaki dari China telah memakai 100 seluar dalam (lelaki dan perempaun) untuk masuk dalam Guinnes Book of World Records. Melihat pada gambar di bawah ini, nampaknya bukan senang nak capai rekod ini. Cuba tengok macam mana dia berjaya menciptakan satu rekod dunia.

AT

7 comments:

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

kerja sengal + bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

serius makin merepak rekod2 dunia nie.

Anonymous said... Best Blogger Tips

takde bnda yg lbih brfaedah nak wat ke... adeh... kat China lg...

iS PoWeR said... Best Blogger Tips

dh mcm hntu bungkus jer aku tgk hahahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahaha baek siol

Qistina Mj said... Best Blogger Tips

sott....:D

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah gambar terakhir tue paling lawakkk !! :D tapi dia nie mmg giler la aku rasa suda la nk pakai sluar dalam wanita =.= sluar dlm wanita tue kan jenis yg ketat2 @_@!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...