Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 16 June 2013

WTF : Bola Golf Tersekat Dalam Kemaluan Isteri (Gambar)


Tindakan seorang suami yang cuba merangsang nafsu isterinya dengan menggesel bola golf di kemaluan wanita itu membawa padah apabila bola berkenaan tersangkut dan gagal dikeluarkan sehingga wanita itu terpaksa dibawa ke hospital.

Difahamkan, sebaik saja bola golf itu tersekat dalam kemaluan isterinya, lelaki terbabit berusaha mengeluarkannya menggunakan sudu tetapi tidak berjaya.

Kejadian malang itu berlaku apabila lelaki berkenaan mengajak isterinya melakukan hubungan intim tetapi ditolak kerana keletihan.

Namun, tindakan suami menggesel bola golf itu tidak disedari isterinya yang sudah nyenyak tidur.

Sumber berkata, wanita berusia 30-an dan mempunyai beberapa anak itu tidak langsung menyedari perbuatan suaminya sehingga terjaga apabila merasa seperti sesuatu masuk dalam kemaluannya.

Apabila tersedar, wanita berkenaan mendapati suaminya sedang menggunakan sudu untuk mengeluarkan bola golf yang tersangkut dalam kemaluannya.

Bagaimanapun, pada awalnya wanita berkenaan tidak tahu bola golf ada di dalam kemaluannya kerana suaminya enggan memberitahu sebaliknya mahu membawa isterinya ke hospital, katanya.

Wanita itu dihantar ke Hospital Putrajaya sebelum doktor mengeluarkan bola berkenaan beberapa minit selepas mendapatkan rawatan di situ.

Wanita berkenaan hanya mengetahui benda yang tersekat itu bola golf selepas doktor berjaya mengeluarkannya, katanya.

Sumber itu berkata, mangsa yang tidak puas hati dengan kejadian terbabit membuat laporan polis tidak lama selepas itu.

Menurut sumber itu, wanita berkenaan juga mungkin merujuk kes berkenaan ke jabatan agama untuk tindakan susulan. Sementara itu, Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Muhd Fuad Talib, mengesahkan pihaknya menerima laporan mengenai kejadian itu.

p/s : Gila..

19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gile seks

Anonymous said... Best Blogger Tips

cerita lama ni doh

Anonymous said... Best Blogger Tips

prangai suami cam taik..

effort lab said... Best Blogger Tips

lepasni tersangkut kat mana la pulak ye haha

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

wah ganasnya...mesti malu bini dia tu time nak explain kat hospital kan

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 6 (Disneyland - Citygate Outlet)"

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah si isteri...tgu ar balasan kt akhirat sbb membelakangi suami...isteri tolak permintaan suami yg jadi akibat sebegini...isteri wajib patuh kehendak suami walaupon letih...jangan bangkang point ini kalu xde asas agama yg kukuh...wanita mudah masuk syurga tapi mudah juga masuk neraka..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana gambar kemaluan isteri dia??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nie citer lama!dh bnyk kali dgr..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suami dia nie mesti org pakatan..org pakatan suka buat seks luat tabiee.. :o

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku buat fitnah.pandai2 je

Anonymous said... Best Blogger Tips

taik porno detected

jack ham said... Best Blogger Tips

aku sokong anon 21:28...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lemau tul admin... bende dah berkurun keluar baru nak keluarkan... ke repost sbb x tau nak post aper dah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lubang lobos?x sedar bola golf masuk?iskkhh giler besar lobang sampai x sedar tu.hahahahhaha..padanla laki dia masukkan..amik ubat..sapa suh x layan laki..kangkang jelah..bukan rasa apa pun..skang sapa susah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nasib baik bola golf klu bola sepak..wakakakakakkaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pakai bola goft tak best, pakai kayu golf baru best, panjang dan keras.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oi , hormat bini jgak ... mmg x lyk jdi laki ah ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

nasihat utk para isteri, kalau suami mintak tu, maksudnya memang nafsu dia tgh memuncak la. bukan saja suka2 nak bagi isteri ke apa ke.
bila air dah naik kepala, pertimbangan lelaki dah kurang. tu yg cari lain tu disebabkan nafsu tak boleh nak salurkan... tolong le faham yer.

p/s: kalau letih sangat buat je hand job atau blow job.. itu pun susah ke..

Anonymous said... Best Blogger Tips

isteri tu manusia balik keja sambung buat keja umah..letih ape salahnye bg isteri tu rehat..lelaki patutnya ade consideration la sket jgn nak ikot dua2 kepala tu je..try put yourself in women's shoe then you'll know

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...