Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 18 June 2013

WTF : Protester Yang Berdiri Pandang Bendera Selama 6 Jam Di Taksim Square (6 Gambar)


Seorang lelaki telah menjadi inspirasi protester di Turki apabila dia melakukan silent protest dengan berdiri selama 6 jam sambil memandang bendera Turki moden dan gambar tokoh yang menjahanamkan Turki, Mustapa Kamal Atarturk. 

Lelaki yang bernama Erdem Gündüz itu telah disertai oleh bebrapa protester lain setelah hampir 6 jam berdiri di Taksim Square tapi akhirnya mereka telah ditahan oleh polis. Erdem telah disertai hampir lebih 300 orang dan pihak polis mula menahan meraka pada jam 2 pagi. Berita mengenai lelaki ini menjadi viral di Internet dan menjadi trending di Twitter.




p/s : Apa nak jadi la dengan diorang ni. Hidup Erdogan! Kembalikan kerajaan Islam Turki yang pernah menawan 2/3 dunia satu ketika dahulu... 

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

..................
(sambil tenung laptop aku selama 8jam tanpa henti)

Anonymous said... Best Blogger Tips

protes kat turki ni sama macam BERSHIT kat malaysia.....

-pahlawan umno-

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

ada tangan-tangan ghaib yang mendorong diorang untuk merusuh ni

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 6 Part 2 (The Venetian Macao) "

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo solat tahajud lama camtu ada gak faedah nye...dah macam orang tak da otak plak aku nengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

keje promoter brdiri 10 jam lek je fullday... dpt gj lg...

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

....komen kau

scpheo nxyme said... Best Blogger Tips

kamal al tartuk la yg menhancurkan turki uthmaniyyah....kerajaan islam yang sangat hebat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aksi bodoh. baik buat solat tahajud.
takpun solat tepi sungai tepi tangga tengah jalan macam tok guru sorang tu buat

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.pakarbisnesprinting.com/hop.php?ref=jombisnes

jack ham said... Best Blogger Tips

bodoh dan bangang cam anon changlun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kali kedua aku sokong jack ham

Anonymous said... Best Blogger Tips

terlepas solat tak?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...