Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 21 June 2013

Serius : Penghawa Dingin Selamatkan Nyawa Seorang Budak Di China (6 Gambar)

Penghawa Dingin Selamatkan Nyawa Seorang Budak Di China.
Seorang budak lelaki terjatuh dari rumah pangsanya di China. Budak yang berusia 5 tahun ini tidak berjaya diselamatkan tetapi nasibnya baik kerana dirinya tersangkut pada penghawa dingin. Bomba tiba dan berjaya mengeluarkannya dari tempat itu.   

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah_first
yg kat bawah ni semuanya pandai pansai belaka
_88_

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin tulis budak itu tidak berjaya diselamatkan?
dah mati ker budak tu???

Anonymous said... Best Blogger Tips

pansai pansai pansai pansai pansai

naim harun said... Best Blogger Tips

Sebermula budak tu jatuh dan TIDAK BERJAYA diselamatkan oleh ahli keluarganya. Dengan kuasa Tuhan, budak itu telah terjatuh dicelah kotak air-con dan tersepit disitu. Bomba pun dating dan menyelamatkannya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budak tu pon selamat n still alive..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dan hidup bahagia disamping keluarga yg tersayang

Anonymous said... Best Blogger Tips

untung la leh dating ngan bomba

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

ahahaah...lucu la korang...bersambung2 plak citer nyer...ahahaha :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

best ker dating dgn bomba?? ada bomba pompuan tak?

kepala_bapak_kau_berjambul said... Best Blogger Tips

komen lagi best dari post... hahahaha!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kotak penghawa dingin.. lakar2 lar admin ni..
Compresor ler....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

comelnya awek tuh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahahahhaa.. bomba dating pulak~

Anonymous said... Best Blogger Tips

bomba datang berlumba2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sekian laporan dpd TV 3 suki. Jangan lupa kita bersiaran di padang merbok esok.

elbi husni said... Best Blogger Tips

Julie fasha leh kenalan x?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...