Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 21 June 2013

Gila : Ibu 25 Tahun Suruh Teman Lelaki Rogol Anaknya Yang Berusia 4 Bulan (2 Gambar)


Pihak pendakwaraya di  St. Charles County, Missouri, telah menuduh seorang ibu berusia 25 tahun terhadap 'second degree murder' setelah membiarkan teman lelakinya merogol dan meliwat anak perempuannya yang berusia 4 bulan. Bayi itu telah mati akibat kecederaan yang dialami setelah dirogol, diliwat, didera dan dicekik.

Teman lelaki wanita ini, Jordan Lafayette pernah dihukum kerana kesalahan seksual terhadap remaja bawah umur. Namun, wanita itu telah menghantar sms yang membenarkan teman lelakinya untuk merogol anaknya itu.

Bayi malang yang bernama Ashlynn telah mengalami kecederaan yang serius iaitu kesam lebam di leher, dada, belakang dan abdomen lain. Selain itu, bayi itu juga mengalami koyak rektum dan kecederaan serius di kepala akibat dipukul dengan benda tumpul. Bayi malang ini dilaporkan telah mati ketika diliwat sebelum tertuduh mencekiknya.


p/s : Gila... apa hukuman yang patut untuk dua ekor binatang ni? 

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Best sgt...harap dpt sama2 gn jack ham cmni
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Fizzy kola

Anonymous said... Best Blogger Tips

masukkan batu lesung ke dalam dubur lelaki tersebut seumur hidup!

qriestiena lee said... Best Blogger Tips

bodoh sgguh mak baby too... kalu xnk jg baby too bg kt org lain....
psycho sgguh :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Binatangggggggggggg

Anonymous said... Best Blogger Tips

hukuman die..lumur cili kat masing2 punye 'part'..sehari 15x..sepanjang hayat dorg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sumbat dgn kayu ..

jack ham said... Best Blogger Tips

aku ingt anon changlun td...ahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka mcm sial..sula/ rejam pun xcukup dgn kesengsaraan yang budak tu alami..kejam sungguh

Anonymous said... Best Blogger Tips

wa de fap fap fap jack ham main jubor dgn fizzy kola. ini sgt tahi gay... puihh damn..

anon changlun..

p/s : btw aku normal, not gay

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...