Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 22 June 2013

Serius : [Video] Tarian Filem 'Matrix' Oleh Orang Jepun Di America's Got Talent

Tarian Filem 'Matrix' Oleh Orang Jepun Di America's Got Talent.
Memang mantap dan tarian yang fresh sebab tak ada orang pernah lakukannya. 
Penari ini bernama Kenichi Ebina.


Video:

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAROOOO...MY NAME IS DAVINCI KAVENA

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first dowh...

lynnda77 said... Best Blogger Tips

pergh!!!mmg awesome badass epicness...ni kalau fapping mcm2 style boleh bua,hahaha!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:16,HAROO KE HALOO??

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam babi.......aku masih belom puas hati dengan orang2 jepon ni.....dendam masih membara......dulu dorang pernah rogol nenek aku....bunuh atok aku......aku x boleh lupakan semua itu.......dendam darah harus dibayar dengan darah......aku nak bunuh orang2 jepun.......aku memang benci orang jepun......alamak, stim pulak........layan punyumunyu dulu la..........hehe....

Anonymous said... Best Blogger Tips

anonok 08:47 BABI!!!!!!!........

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu cadangan kepada anon 8:47, silalah melawat ke ngr jepun dan carilah seorang nenek berbangsa jepun dan rogol lah beliau, kemudian bunuhlah suami nenek yg dirogol td iaitu atuk berbangsa jepun, win win situation, knp jepun rogol nenek anon 8:47? kerana ini sume slh umno, tukar kerajaan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...