Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 2 February 2013

Cool : Cara Kucing Tersangkut Pada Kabel Elektrik Ini Turun Semula (3 Gambar)

Cara Kucing Tersangkut Pada Kabel Elektrik Ini Turun Semula.
Kucing tersangkut di atas, pekerja naik tangga untuk tolong kucing ini, dan tengok apa yang kucing ini buat, kucing kata 'aku tak perlu orang rolong' dan terus terjun. 

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak bangang ya

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin!!! bahasa melayu fail...
tolong jadi rolong...hahaha
admin jangan marah yea.. yolisalove21

apahell said... Best Blogger Tips

oyoyoo~
Blog saya,meh la

Anonymous said... Best Blogger Tips

biase la tu..bn memerintah kan..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon ats aku ni bodo ke pe? sblm tukaq kerajaan baik tukaq ko lg baik. myemak je kt cni

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

dia kecewa dalam percintaan kot.

hahaha!

18SX:KISAH MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU!
WOW:PENGALAMAN PERTAMA MAIN DENGAN AWEK!
PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

Anis Nadia said... Best Blogger Tips

BHAHAHHAH kucing tu troll org doe xD

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

At least dia ada lagi 8 nyawa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku cukup meluat dgn anon yg setiap entry ada je dia nak komen TUKAQ KERAJAAN. ko kalau nak buat komen politik get lost la. menyemak je. get some life la bro. setakat melalak kat blog org TUKAQ KERAJAAN tak habis2, mesti hidup ko sgt2 membosankan. buat blog ko sndri pastu ko komen la TUKAQ KERAJAAN tu banyak2. pity & shame on u.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pegi mampus sama ko punye meluat..klau meluat ko la get lost..yg semak nk bce komen tu wat pe?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...