Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 27 January 2013

Info : Mengubah Telefon Anda untuk 'Survival Tools' (InfoGraphic)

Kalau ditakdirkan korang tersesat dalam hutan, lepas tu henpon abis bateri.. jangan buang henpon tu.. korang boleh jadikan henpon korang tu sebagai survival kit.. Jom tengok kat bawah..


p/s : Kalau guna 3310, baling je kat binatang..kompem mati.. haha

Sumber : Here

15 comments:

Prazo said... Best Blogger Tips

kalau guna 3310,
takyah pecahkan,
tu lah guna tuk potong, tulah guna utk cari makanan...heheh

Anonymous said... Best Blogger Tips

3310 aku dah pecah.....so what?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko tipu ape 3310 pcah..3310 talipon yg xkn pch la..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau aku, aku guna 3310 tu tuk call 911

Anonymous said... Best Blogger Tips

la,dh ckp kat atas kan klau abis bateri..ko nk col apebende lg..konon matang la komen camtu ..

hebat sungguh said... Best Blogger Tips

info yg sngt berguna

SHITSUKE said... Best Blogger Tips

sejauh mana ka kebersanannya?

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis tu skru nk buka cmna baii.. gigit ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

pkai konek..
smartphone mne de skru la..
xde smartphone ea????
haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis tu nk baraikan hp tu pakai mulut???

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam cerita macgyver lah pulak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nape,dh xde tgn ke yg nk bkk pkai mulut tu?die kate bateri xde,bkn tgn xde..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

cam mcgyver lak

BTW PUSINGAN HARI INI TAMAT PUKUL 9.30 MALAM. CUMA TINGGALKAN KOMEN DAN MENANGI RM30 SETIAP HARI!!! Cepat join Contest Komen Terakhir yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

Anonymous said... Best Blogger Tips

cara mudah,
call SOS

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala..ikut je yang mcam chanel discovery dual survive tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...