Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 1 February 2013

Review : "Beritanisma.com", Koleksi Berita-Berita Perghh!! (4 Gambar)




Kali ni pihak ASG ingin membuat review untuk satu blog yang dinamakan beritanisma.com. So konsep blog ni tak lari dari tajuk blog ni sendiri iaitu berita. Tapi, blog ni bukan berkongsi berita-berita semasa sahaja, malah mejanjikan berita-berita yang perghh & terhangat di pasaran. 

Yang paling penting ialah, blog beritanisma.com ni berkongsi berita-berita semasa yang berlaku di dalam dan luar negara. So, kalau korang malas nak baca website utusan, metro dan sebagainya, korang boleh pilih blog ni.


4 sebab kenapa korang perlu baca blog beritanisma.com ni ialah; 

1. Blog berita terbaru yang memberi alternatif kepada pembaca. 
2. Terdapat koleksi berita yang pelbagai. 
3. Terdapat kategori kontroversi (hangat)!! 
4. Kekerapan update yang tinggi. (yang ni paling penting beb.. )


Bagi pendapat kami pihak ASG, blog sebegini memang bagus untuk mendapatkan info-info terkini dan hangat. Korang tak perlu lagi surf website-website berita yang lain. Yang ni memang mantap beb. Layout dan template blog pun cantik. Senang je bagi readers untuk pilih dan baca. Sedap mata memandang dan tak berserabut. 

Korang boleh like facebook page Fanpage FB dan juga follow twitter blog ni. 


Apa lagi tunggu? Pegi la melawat blog beritanisma ni. Pastu bookmark tros.. Memang kompem puas ati.. Jom supprt blog yang baru nak naik ni...




7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

kalo nak kene review kene bayar erk?

18SX:KISAH MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU!
WOW:PENGALAMAN PERTAMA MAIN DENGAN AWEK!
INFO:LUKISAN LUCAH YANG TERMAHAL DI DUNIA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

So lepasni xyah buka ASG lagi lah ye?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin promote ....dpat per% tu ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin .
sy cabar awk load entry 20 per day..
ade bran??

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Tak best la blog tu... ASG jugak best, hehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...