Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 31 January 2013

WTF : Kini Industri Pelacuran Pula Beroperasi Dalam Facebook (2 Gambar)

Kini Industri Pelacuran Pula Beroperasi Dalam Facebook.
Kini Facebook menjadi semakin tak selamat kerana industri pelacuran mulai berleluasa kepada semua manusia yang melayarinya. Pekerja industri ini telah membuka pelbagai akaun yang boleh dilayari oleh mana-mana pengguna Facebook termasuk budak-budak. Pelbagai yang telah dimuat naik ke dalamnya termasuk gambar serta alamat industri ini beroperasi. Selain itu, pelbagai pertandingan juga diadakan termasuk percuma satu sesi berjumlah RM500. Peluang pekerjaan sebagai pekerja seks juga ditawarkan dan dinyatakan di situ pekerja itu akan menjana sehingga RM25,000 sebulan serta tempat tinggal disediakan.  

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first..hahahaha

AHMAD said... Best Blogger Tips

best....best.....kena add ni......

Anonymous said... Best Blogger Tips

biase la,bn memerintah..
tukaq kerajaan

Allahyarham William Yau Zhen Zhong said... Best Blogger Tips

cilake betul! kenapa la aku cepat betul mampos!! klau aku x mampos lagi, mesti aku dapat main pelacur cun ni....sial betul....puih......

Anonymous said... Best Blogger Tips

atas aku ni bodo cina pun boh Allahyarham...
bangang tahap cipan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pas,pkr,dap parti utk babi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BN - babi negara

SHITSUKE said... Best Blogger Tips

hahahaha! tunjuk la muka kalo nak debat.. apa barang pakai Anon.

dasar penakot.

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

biasala mat saleh... kat malaysia blog chinadoll pun berlambak

Btw ini PELUANG TERAKHIR!!! Jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wow....nyum2...admin kt KL ada x??bg account FB dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

xabs2 tukaq krajaan.. bengong nk mampus..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar blog..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...