Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 30 January 2013

Superb : Jom Melawat Ke Grand Kremlin Palace, Russia (11 Gambar)

Grand Kremlin Palace ialah kediaman rasmi Presiden Russia. Pada awalnya, Grand Kremlin Palace yang siap dibina pada tahun 1849 ialah merupakan tempat tinggal tsar atau pemerintah Soviet ketika itu. Jom kita tengok ruangan dalam Grand Kremlin Palace ini. Memang superb! 


p/s : giler..emas merata-rata... 

Sumber : Here


9 comments:

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Hasil songlap duit rakyat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang fikiran cetek,ta berduit cm ko mmg tanggapan er cmtu
barai

Anonymous said... Best Blogger Tips

la,semua pemimpin mmg songlap duit rkyt la..cukai2 semua pgi kat dorg..mcm pemimpin mal****a..bg bini beli cincin..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku comel sume org ats aku n bwh aku comel gak...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

jom gi kremlin

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org2 bodoh mmg akan ckp hasil songlap duit rakyat.sb mmg songlap pon
Ingat white house tu pkai duit sendiri ke?
Dah tentu kerajaan dibina atas duit org ramai..
Anwar je pkai duit sendiri
Die xkn ambik walau sesen pon duit gaji dr rakyat
Kalo ade pon rm1
Tu jer....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

rm1 pon kira duit gak tu wei. hahah bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memangla anuar tak ambil duit rakyat sebab dah banyak duit ditaja yahudi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Duit songlap tu la bikin byr gaji mak bapak korg..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...