Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 28 January 2013

Serius : Manusia Boleh Tidur Di Mana Sahaja Tanpa Kalau Dah Penat, Setuju? (12 Gambar)

Manusia Boleh Tidur Di Mana Sahaja Tanpa Kalau Dah Penat, Setuju?
Gambar-gambar di bawah ini menunjukkan yang manusia tak perlu nak fikir mana mereka boleh tidur. Ini kerana manusia boleh saja labuhkan kepala mereka dan tidur terus kalau dah penat dan mengantuk. Situasi ini sering kita jumpa di lapangan terbang kerana admin sendiri pernah membuatnya untuk 4 tahun. :-))

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tanpa kalau dah penat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

3rd
tukaq kerajaan..
cacai bn xbgn tdo lg..
noob

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tanpa kalau dah penat? Penat sangat menaip tu

jack ham said... Best Blogger Tips

ptt airport kena wat satu area khas la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sya pernah baca artikel bahawa orang yang boleh tido kat mana2 shja adalah seorang yg mudah mmaafkn org len..korang setuju tak?... sya rsa btl la coz tjadi dlm diri sya sndri...bole tido dlm pnggung wyang dan mudah memaafkn org....heheheh

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeke?? penh tido tgh panas sbb penat sgt.. kna berhimpun ats padng kt tasik titiwangsa...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

penat giler nih..

PELIK:PENYANYI WANITA SIMPAN JAMBANG?
ILMIAH:10 JANJI ALLAH KEPADA BAKAL PENGANTIN!
PANAS:NAJIB LAGI BIJAK BERBANDING NABI MUHAMMAD S.A.W?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ooo kat malaysia pun ada org tido atas jalan, masa demonstrasi dulu

BTW PUSINGAN HARI INI TAMAT PUKUL 9.30 MALAM. CUMA TINGGALKAN KOMEN DAN MENANGI RM30 SETIAP HARI!!! Cepat join Contest Komen Terakhir yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

ali said... Best Blogger Tips

Itu sbb penat nunggu connecting flight...aku dah rasa,14 jam-damn! One thing aku noticed,kita bley predict kemajuan sesuatu negara dgn melihat airport nya

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape nk heran.. nabi Muhammad tidur beralaskn pelepah kurma je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin pun tertido ye? tertinggah perkataan tu.

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pun tertido, tertinggah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahahaha sorry
*tertinggal


-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...