Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 29 January 2013

Review : "Blog Bah Ni", Blog Yang Korang Harus Baca (4 Gambar)



Dah lame pihak ASG tak buat REVIEW blog.. Ok.. kali ni ASG nak review satu blog yang baru nak naik yang  dipanggil Blog Bah Ni. Kalau dengar dari tajuk tu pon korang mesti dah tau yang admin blog ni orang Sabah atau Sabahan...

Apa yang ada dalam Blog Bah Ni ni?? 


Ok.. Konsep Blog Bah Ni ni ialah Infotaiment.. Macam blog ASG gak.. Ada macam-macam berita yang Sensasi, Hangat dan Terkini. Blog macam ni la yang reader minat. Reader ni biasanya akan tertarik dengan tajuk blog post tu sendiri. So, Blog Bah Ni ni memang sesuai sangat bagi reader yang nak baca cerita-cerita hangat dari seluruh dunia. 



Satu lagi hal yang penting untuk menarik minat reader ialah frequency atau kekerapan blog tu update. Reader akan melekat kat satu-satu blog tu kalau cerita dia banyak dan selalu update. So, dalam dunia blogging ni, siapa cepat update, dia dapat trafik yang tinggi.

Tapi bukan semua macam tu, kalau blog-blog otai tu, post benda cikai2 pun dapat trafik tinggi. Sebab diorang dan established n ada loyal reader. Follower pun ramai.


So, Kalau korang suka baca ASG, korang mesti akan suka jugak baca Blog Bah Ne ni.. Sebab konsep blog tak lari jauh. So, apa lagi korang tunggu, pegi la singgah dekat Blog Bah Ne. Tak rugi pun.. Support blog buatan Malaysia!!! Hehe.. 




29 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sabahan ye..firsttt

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Kat Sabah ada internet connection? Bukan hutan je ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

a'ah.. hutan tapi ada wifi free.. duduk bandar suma kena bayar... perghh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fikrifadzil kesian aku tgk ko ni. ko tinggal kat hutan ka? sampai di sabah pun ko fikir teda internet connection? suka kamu kan menghina sabah? aku masih ter tanya2 kenapa Sabah selalu dijadikan bahan lawak dan dipandang rendah/hina oleh manusia2 yg mentalitinya sangat rendah dan tidak beradab seperti ko ni. 1Malaysia la sangat

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kt sabah...smpy ke gunung kinabalu ade coverage....gunung korang ado?
-not sabahan....but been there-

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia duduk kt hutan kg dia...sbb tuh dia anggap semua hutan xde coverage sama cm kg dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade lg mangkuk yg kutuk sabahan ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian..dia xtahu kt sabah ade internet. Maknanya dia la 'katak bawah tempurung'.. Haha.. Fikrifadzil.. Ko dok kat hulu mana weh..sampaikan prkembangan ttg negeri sabah pn ko x tau.. Berenti le jadi org..dh hopeless sgt dh aku tgok ko ni.. Dasar otak senteng..hehehh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cacai bn xbgn lg..
xsmbhyg subuh ke?
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya mahu ke sanaaaaaaaaaaa itu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak yah byk bunyi la korang ... POYO semua nii !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pg2 lmbu pr da bgun mkn rmput

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

BRAVO BRAVO BRAVO SABAHAN.
BANkami
BANkami
BANkami

spoiled said... Best Blogger Tips

tapi admin ASG dah malas nak update... nyampah! xsuke mak tau....

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

sedeh aku tgok mamat kampungg kt atas nu..apa fadzil fikrie..ahahaha...hutan dia jerk tak der internet..biasala....ahhahaha :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Julie Fasha aku pi kt sepanggar xde pon internet.. rumah setingan filipina byk la

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

HAMBOI.... AKU PATAH2KAN JARI KAU SUPAYA KO X DAPAT MENAIP, PADAN MUKA KAU!!

18SX:KISAH MALAM PERTAMA TIGA BERADIK!
WOW:LUKISAN LUCAH YANG TERMAHAL DI DUNIA!
KUNING:GAMBAR MELAMPAU WANITA YANG DIAMBIL OLEH ORANG OTAK KUNING!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah....duk ngtutuk ngata ngeri org... korg xtau ker sana pkai tenaga solar...xpyah sbuk nk byar bil itu ini.... intnet pn free sbb diorg kaya dgn sumber alam. bodo tul

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebab dia xde duit nak naik flight ke sabah. Lain kali kerja rajin2, buat OT, then bwk mak abah gi sabah jalan2. Tgk2 negeri org. Walaupun aku bukan org Sabah tp bg aku sabah lah paling cantik flora dan faunanya. Jgn dilayan org2 mcm dia ni. Kesssiiaaannnnnn

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn kutuk2 org sabah la siakkk
gf aku org sabah sumandak.. lemah lembut lg.. tiap tahun ad mse jmpa family diorg kt sabah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nmpk sgt org yg kutuk sbh x pnh g sne,g sne la woii...tgk sndri. Aku yg xdok sbh pon tau keadaan sne mcm mne...len x luaskn minda..g tmpt org, ni x dok ceruk je..wlupn ko dok kl..sekian

Mohd Hazim said... Best Blogger Tips

nak dipromote gak....anyway good blog

PROMOTE BLOG
http://hazimteritory.blogspot.com/

Ekram Mahat said... Best Blogger Tips

Great we need more sabahan blogs using sabahan slang, kalau suma mau jadi orang kl susa jugak ohoho...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nak advertise blog kat sini berapa charge dia?

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lol,blog ko xyah! Dah banyak trafic dah pun!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ASG bila nak buat website sendiri?

tensa zangetsu said... Best Blogger Tips

fikrifadzil.....budak bangan slalu bangang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bugau!!!!fikrifadzil

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...