Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 28 January 2013

Serius : [Video] Lelaki Membunuh Seekor Ayam Dan Menghidupkannya Semula


Aku tak tau ilmu hitam ke magic apa dia pakai. Tapi seriously, mamat ni patahkan kaki ayam, pastu cucuk pisau kat leher ayam tu plak. Then tiba2 hidup balik n dapat berjalan macam normal.


p/s : Sakit kot kene patah2 kan kaki hidup2.. Ish!

Sumber : Here

16 comments:

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

it's magic!

PELIK:Pertandingan Masturbasi Di China!
LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hensem la org atas aku nihh hihihi.... Mazeer Mohamad

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

yela anon 20:34.. mazeer mohamad ni artis kot hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian ayam 2.. xsanggup nk tgk.. rs nk nangis jer... jahat org 2 seksa binatang

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbnrnya..dia guna jin, org tu dh baca jampi sesiapa yg ada kt situ atau yg terakam dalam video akan nmpk apa yg jin tu dah kaburkan..nmpk darah meleleh , kaki patah, kepala kena cucuk pisau..tp semua tu ilusi dari jin kat mata org2 kt situ dan terakam didlm kamera..walhal , hal sebenarnya tidak berlaku..

sama kes mcm perubatan bedah ghaib yg kt KL tu, kisahnya, mak kepada ank yg kena bedah yg duk dlm wad doc bedah ghaib tu nmpk doc tu mundar mandir tepuk2 ank dia je, tp ank2 sedara yg kt luar bilik tgk dari kaca nmpk darah percik2 pancut2 kena toreh bagai..

makcik tu amalkan doa utk elakkan mata ditipu

nasihat utk yg ambil peperiksaan atau nk mmbaca pape je: baca doa tersebut utk memudahkan penglihatan.insyaAllah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

doanye ape?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

macam pernah tengok je orang buat magic macam ni kat tepi puduraya zaman 90-an dulu

Btw jom join Contest yang sangat mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 22:19.. Bedah ghaib yg ko maksudkan tue kat kota kemuning tue ke? Yg perubatan islam tue?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eh eh kepala hotak dy laa .sakit kot .kapak bahu ko karang tao laa .haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sihir ke silap mata?

PenjejakBadai said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua POYOOOO!!!!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wooo sirik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUMPAH MENAMPAH AQ GILE BABI KT SAPE YG CKP ''INI SUME POYO'' ALAAHH WEI..DAH MCM XDE AYAT SNDIRI JE..CM XMATANG..SAKAI YKMAT..BODOHHHHH BABI

MR.VIRGINITY

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm dajjal....org cmni x len xbkn nk mndptkn snjungan dr org rmai..nk dri d puja dn d sanjung dn lahir la prasaan dlm drinye utk mnjd tuhan.dn mrk trgolong dlm golongn org yg sesat lg mnyesatkn.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...