Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 2 February 2013

WTF : Pasangan Pelajar Bercium Dalam Pakaian Seragam (2 Gambar)

Pasangan Pelajar Bercium Dalam Pakaian Seragam.
Isu macam ni bukan lagi asing pada mana-mana sekolah bukan saja di luar negara tetapi juga di negara kita sendiri. Jadi amaran kepada ibu bapa supaya ingat pastikan anak anda tidak terjebak juga dengan masalah sosial ini. Mereka ke sekolah untuk belajar dan berkawan tetapi hanya setakat itu saja. Mereka ke sekolah bukan untuk mencari teman hidup mereka. KEs di bawah ini berlaku di Singapura.



10 comments:

apahell said... Best Blogger Tips

bangang2~
Blog saya,meh la

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni slh bn la ni..
tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

ingatkan "seragam" yang seragam..

hahaha! couple t rupenya.

18SX:KISAH MALAM PERTAMA PENGANTIN BARU!
WOW:PENGALAMAN PERTAMA MAIN DENGAN AWEK!
PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

A couple kissing... Big deal!

sucker boy said... Best Blogger Tips

ala takat kiss jer bkn nyer luak pon cipap tu..cina mampos pi ler..ada aku kisah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BABI sedap dorang jilat lidah tuh weii...mai kt abg kasi sedut kote abg mehh..nk jilat pntat gakk..yum2.. TUKAQ KERAJAAN !! SALAH UMNO SALAH BN !! UMNO BN BANGANG BRPISAH TIADA !!!

MR.VIRGINITY

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Bila dah tak tahan..tu islam suh nikah awal..

BANkami
BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa singaporean ramai yg pervert..semua aksi org tgh bercium nak amek gambar masuk dalam stomp site tu. macam takde idea nak lariskan blog. sume citer sex lucah sexy etc..
macam harian metro versi singapore lah kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tukaq kerajaan.. kita undi parti bebas PRU13 ni..

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

singapore memang camtu,bangang x bertempat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...