Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 January 2013

WTF : Video "Listen, Listen UUM" Kini Menjadi Viral Di Internet Dan Versi Remixnya (Gambar)

Video "Listen, Listen UUM" Kini Menjadi Viral Di Internet Dan Versi Remixnya.
Walaupun forum ini berlangsung pada 8 Disember yang lepas di UUM dengan tajuk "Seiringkah Mahasiswa Dengan Politik", tetapi videonya mengenai Presiden Suara Wanita 1MAlaya (SW1M) Sharifah Zohra Jabeen Syed Shah Miskin yang mana melakukan sesuatu yang tak patut dilakukan oleh seorang penceramah. Dia bertindak merampas mikrofon daripada seorang mahasiswi UUM bernama Bawani, mungkin kerana sudah tidak dapat menahan lagi keperluan untuk mematahkan soalan Bawani mengenai perkara sensitif, termasuk perihal ekonomi dan pendidikan. Selain itu, apa yang menjadi viral di internet adalah sebutan perkataan #Listen yang berkumandang untuk lebih sepuluh kali. Kini perkataan #Listen telah menjadi bahan ketawa di internet seperti video Youtube, Meme, Iklan dan banyak lagi.
Yang lebih menggelikan buah pinggang, hujah-hujah Bawani yang berkaitan dengan pendidikan dibalas Sharifah Zohra dengan ‘animals have problem’, ‘kucing ada masalah’, ‘anjing boleh menggonggong’, ‘lembu kambing ada masalah’, ‘kita manusia lebih rakus daripada ikan’, ‘and you tau tak binatang apa yang paling banyak sekali masalah?’, ‘pernah makan shark fin?’
Bagi yang belum tengok video tersebut, baik anda tengok sendiri bawah video remix #Listen #Listen. 

Video Remix :

Video sebenar forum di UUM:

42 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..dh lme aku tnggu post ni..bodoh..bese la macai bn..same je dgn geng2 bn y tkut nk debat..org ckp psl politik,xtau nk jwb pastu msuk kes binatang..binatang tul la..sme cm bn n umno..budus..tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

syok2 dengar gadis india 2 bg penjelasan yg jelas n baek skali minah 'listen listen listen' 2 menyampo0k..takot la 2..sohai...-.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

lg bodoh anjing macai PAs konon negeri serambi mekah tapi pemimpinnya otak babun gadai kalimah Allah kepada kapir dap .. Last2 yang salah umno juga hakhaktui besa la kalau tak membelit macam kote aNuar bukan pukiar.dapig.pashit namanya hiehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

letak skali parodi matlufti tu yg paling best

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen atas xde kne mngene pn..dh kcot tlor nk jwb soalan psl ptptn trus tmbul isu jual kalimah Allah..xabis2 isu tu..ko smyg subuh pn ntah ckup ntah tidak nk sebok2 psl kalimah Allah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

no 1,ark..no2,ark ark..no3,ark,ark,ark..haha..dh mcm brung gagak dh ini olang..macai bn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa ada join time hkr112 ada berapa kiblat korang kat stadium tu? Hahaha HKR LA KATAKAN 'HIMPUNAN KIBLAT RAMBANG'

Anonymous said... Best Blogger Tips

drpd x smbhyg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

betol 2 anon 22:37..haha...bkannya sengaja nk slah kiblat..klau tahu kami akan ikut kiblat yg betol...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

adoi..

politik sudah.. :'P

KARI NGERI:FESYEN TUDUNG WANITA YANG TERLAMPAU!
PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!
TERLAWAK:TAMAN TEMA KHAS UNTUK ZAMRI KL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

diam ah mazer..bajet cool komen ltk gmbr lps tu knon matang la..mmg la ni melibatkan politik..klau x ape?binatang?haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne macai2 bn ni pgi?dh abis modal ke?balik2 isu kalimah Allah..macai2 bn ni sme je dgn bn..tnye laen jwb laen..dh diasuh mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bijak sgt la tu macai...org duk ckp pasl isu lain..die duk sibuk nk ubah tajuk ckp psl isu kalimah plak...dh xde point nk spin lettew...puii

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu belum lagi isu amanat hj hadi...
dia minta 1 jam jer nak terang dlm tv.. umno sudah kecut.. xder batu... 1 jam jer woiii...
umno tiap2 hari hentam pembangkang dalam tv...
CABUT BATU KORANG.... BAGI MAKAN AN$%^^G....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha... aku suke mcm ni, persaingan antara penyokong BN dan Pembangkang... masing-masing tunjukkan kepandaian... harap satu hari nanti korang bergadoh la ek.. br la pahlawan melayu... hihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

fakta lawan dengan fakta...baru gentle..ni x budak tu bg fakta ko cerita psl binatang plak..nk samakan binatang dgn manusia..mmg macai bn la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perkataan BURUK,KEJI,KOTOR itu datang dari orang yang BURUK,KEJI,KOTOR
Dan orang yang BURUK,KEJI,KOTOR itu ada dalam NERAKA.
p/s : Kat Syurga ALLAH tiada org BURUK,KEJI,KOTOR..

Anonymous said... Best Blogger Tips

GENG BN SMUA KCOT..MNE BRANI NK LWN DEBAT2 NI..ANWAR AJAK LAWAN NAJIB KCOT..KLAU BRANI PUN MEN TARIK2 MIC..PASTU MASUK KES BINATANG..LU PAHAL MSUK KES BINATANG..ORANG TNYE PSL PTPTN..PUIHH.

Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

jawapan tu dia dah prepare awal2 lagi dah... binatang2 mmg lah tak de parti politik...bercakap pun tak tahu!... huh! buang masa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dont compare malaysia with other countries..so what the hell you are comparing human and animals..do animals problem similar with human problems?wake up u bitch macai bn..

kucing oren said... Best Blogger Tips

Ko ade blaja sejarah x..sblm islam org t'dahulu jg menganut agama Allah sblm ianya d selewengkn..jd apa hak ko nk hlg agama lain gunakn perkataan Allah..Allah adalh Tuhan seluruh umat manusia..bkn org islam shj..itu ko jgn lupa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

btul2..macai2 bn yg cbuk psl kalimah Allah ni pnah dgr x pnrgn knape dorg bg org bkn islam guna kalimah Allah?stkt dgr dlm tv yg anti pembangkang tu xpyh la..tnye org2 alim dlu psl hal ni..ni xtau pape,dgr tv ckp trus nk hentam..mnx satu jam nk trgkan psl smue isu xnk bg..kcot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semua nak free.. mane x malas org malaysia.. lagi satu, x der beza pun sekarang manusia dengan binatang.. perangai manusia kadang kala lebih teruk dari binatang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan asyik bace berita harian je ,beli HARAKAH gak ..baru lah boleh compare ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

moral of the story. kalau masuk rumah orang jangan terjerit2 macam binatang. kan dah kena sound listen 100x.
sharifah tu bagi contoh binatang sebab dia nak sindir puak pakatan ni yg perangai lebih kurang binatang jugak. terjerit2 dgn suara bingit pastu terlompat2 atas kereta polis.

may salute to sharifah kerana berani!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 11:18.

so kalau umat2 agama terdahulu guna nama Allah. KINI ADAKAH AGAMA KRISTIAN SAMA SYARIATNYA DENGAN AGAMANYA DAHULU?


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..habis tu yg bg mhl2 skrg ni rkyt malaysia rajin ke?xde prubahan ape2 pn..dulu smpai skrg smua bnde mhl,org malaysia x rajin2 pn..mkin mls ade la..oo,klau perangai manusia dh mcm binatang,kne lyn manusia mcm binatang la?klau dh perangai manusia mcm binatang,didik la bg jd mcm manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

btul2 anon 13:22..ini kes buang bayi byk,bkk skolah utk2 student2 yg tlanjur..kes dadah byk,bg jarum kat smua pnagih..seks bebas byk,bg kondom free..tu bkn mendidik,tu menggalakkan..bf ajak romen,lyn je..klau mngandung pn ape de hal,skola utk remaja trlanjur kn ade..tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 13:18..event tu tulis forum suara mahasiswa and tajuk forum tu mahasiswa dlm politik..bdk pmpn tu nk tnye n bg pndpt je tp knape xdberi pluang?sbb xtau nk jwb ape kn?..last2 compare dgn binatang..yg terjerit2 atas kete tu sbb x dberi pluang mcm ni la..ble nk suarekan pndpt elok2,tarik mic la,listen2 100x la..mcm mne nk bg pndpt klau mcm tu pnye prangai..salute kat kak pah tu pahal?sbb die berjaya pthkan hujah bdk pmpn yg mne smua tu fakta kn?kang klau xtarik mic,klua mcm2 lg fakta yg boleh buat org terfikir..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@kucing oren

Awak kena belajar lagi ni...memang betul Allah utk semua umat manusia yg mengakui bahawa Allah itu Esa, tidak beranak dan diperanakan serta tidak menyerupai sesuatu pun di dunia ini. Bukan bermakna Allah itu tuhan yg sama untuk org Kristian, Buddha, hindu, Shinto, dsd. Jangan bermain-main dlm perkara yg kita tidak mahir...takut nnti kita terkeluar tanpa disedari..kalau tidak berapa arif..adalah lebih baik diam sahaja..

kucing oren said... Best Blogger Tips

Terima kasih atas teguran..harap2 diaorg x slh guna perkataan Allah itu..khilaf sy..

kucing oren said... Best Blogger Tips

Terima kasih atas teguran..khilaf sy.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh xde dh macai2 bn nk sokong syaripah ni?dh abis modal ke?hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sharipah ni kecoh la....yg aku menyirap sape tukang tepok tu.....meh aku tepuk kepala sekor2!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Daripada semua rosmah sapu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku penyokong syaripah.hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

hantam jak labu

Anonymous said... Best Blogger Tips

rakyat malaysia suka komplen je tau....jika rasa ipta tak bagus masuk la ipts....kalu nk blajar free g la masuk unisel....tapi unisel pn gagal nk buat pendidikan percuma.cakap senang....podah...kita bebas bersuara...tetapi sila respek perasaan di pihak satu lg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha... I think this bitch lost control, can't thinking how to fight back. Sendiri ckp kalau dia ckp listen, tp time org lain bleh plak dia tarik mic... Mcm mana org nak respect dis kind of woman.. LOL

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat Brunai penganggur ada alaun, ok jer.. X malas pun diaorang... Drp RM pakai beli cincin bagus lagi tolong rakyat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam taik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh SharifAP FAP FAP Zohra Jabeen Syed Shah Miskin.haha.berlagak pandai sgt. memandang hina pla Bawani tu. kesian. cheh.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...