Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 17 January 2013

OMG : Gambar Penjualan Dress Ebay Seorang Gadis Yang Memalukan (2 Gambar)

Gambar Penjualan Dress Ebay Seorang Gadis Yang Memalukan.
Apa yang memalukan adalah gambar yang dimuat naik juga memaparkan dirinya bogel kerana cermin disebelah dress juga disnap. Jadi orang tengok dress dan juga tengok diri penjual itu. 



30 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lucah gila admin ni ..
damn !

Anonymous said... Best Blogger Tips

listen listen listen listen

Anonymous said... Best Blogger Tips

dont listen

Anonymous said... Best Blogger Tips

TUKAQ KERAJAAN KEPADA YANG BERPANDUKAN ALQURAN DAN SUNNAH..ALLAHUAKBAR!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

keluarkan sarawak dari malaysia

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

amboi...im sarawakian..lagi sukaa klu kuar dr malaysia..tanah malaya nie kaya pun sbb hasil galian dr sarawak.....tak da sarawak and sabah..lingkuppp la tanah malaya nie ek.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

bunuh semua orang melayu

kucing oren said... Best Blogger Tips

Sarawak cuma akan diluluskan keluar dr malaysia bila dh xda hasil utk d peras lg..kalau msh ada mmg xkn d keluarkn..miskin m'sia nanti..kenapa ye, sebilangan org semenanjung sk sgt timbulkn isu s'wak..sdgkn org s'wak xda plak nk crk psl..butthurt eh..

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahaha....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hasil bumi sarawak mmg byk dh mok habis...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha! kantoi..

TRENDING:ISU LISTEN LISTEN LISTEN!
PANAS:PERBEZAAN ANTARA AWEK CANTIK DAN KHINZIR!
MELETOP:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Julie Fashatu la pasal..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apsal isu sabah n sarawak timbul kat sni? tak tahu ke kalo takde 2 negeri ni takkan maju semenanjung tu. jgn harap nak ada tower tinggi2. huh.

Ahmad (Original) said... Best Blogger Tips

aku suka klau sabah dan sarawak keluar dari malaysia........kalau sabah dan sarawak keluar dari malaysia, kedua2 negeri ini akan join brunei.....dan seluruh kepulauan borneo akan bernaung dibawah sultan brunei jika kalimantan bebas dari indonesia....dan undang2 islam seperti hudud dpat dilaksanakan diatas bumi borneo tercinta.....daulat tuanku sultan borneo......

Anonymous said... Best Blogger Tips

KAMI KETURUNAN BRUNEI PEBALAT YANG TINGGAL DI SARAWAK SEKARANG INI ADALAH PAHLAWAN2 BRUNEI ZAMAN DAHULU MANAKLUK BORNEO DAN MEMBANTU KESULTANAN SULU MENGALAHKAN PENJAJAH SEPANYOL YANG MAHU MENGHANCURKAN ISLAM DI WILAYAH FILIPINA DAN BORNEO SUATU KETIKA DAHULU...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tajuk: penjualan dress bla bla bla
isu: sabah swak keluar dr malaysia
kesimpulan: reader xbaca pun post tu sbnrnya.

ps//:lenkali nak cakap pasal isu sabah swak sila buat kat wall fb masing2 ye..biar org tahu sapa diri hamba Allah tu.
im proud to be sarawakian. xd sabah swak, maka xkan wujud malaysia, yg ada cuma tanah melayu. sila buka balik buku sejarah.

@si_puteri_cilik

Ahmad (Original) said... Best Blogger Tips

tanpa brunei, sabah dan sarawak hanyalah hutan belantara.....kita orang brunei masuk keluar hutan untuk cari penempatan sesuai untuk generasi akan datang.....tapi sayang, generasi hari ini melupakan jasa baik org2 brunei yg bersusah payah mencari kediaman baik untuk mereka.....

Ahmad (Original) said... Best Blogger Tips

Sabah dan Sarawak adalah hak milik kekal Kesultanan Brunei dan Kesultanan Sulu.......kami cuma meminjamkannya kepada Malaysia.....harap maklum.

Anonymous said... Best Blogger Tips

isu perempuan bogel lansung tak lagu, yang laku isu sabah sarawak nk kuar malaysia..hahauhua

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha! lawak je..isu tetek sume x amik pot..adeh..ape la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap, beli baju dapat, i love teachers with red kabaya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahmad.mohon sultan brunei ambil balik sarawak secepat yg mungkin

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak fahamla pemikirian korang ni .. dhla lagu 1M dimainkan 1M4U pon dh tapi ade lagi yg nak bezakan sarawak sabah and semenanjung .. kita 1malaysiaaaaaaaaaa .. sekian :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Err..bukan melaka dulu yang banyak emas?Dan lokasi famous pelabuhan

Anonymous said... Best Blogger Tips

wilayah labuan tu milik sabah ke?milik semanjung?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Excuse me please respect other people k. Nk kutuk berpade2 skit. Not all semanjung citizens are bad. Close minded betul la... im friends with all sarawak people n sabah too. X de pape pun. Heck even my lecturer is also from sarawak. So please dont la nk maki hamun bagai sgt. Instead of criticizing people better calm them down. We as one nation better maintain it that way. Im Proud to be malaysian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

im proud to be sarawakian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kte kn 1 malaysia...wt pe nk gaduh2 n nk banding2 n nk beza2 kn antara negeri...sy org mlake tp sy byk kwn ngn org sabah n srwk..even pbualan dorg agk kasar tp dorg baek... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this blog. It's
simple, yet effectіve. A lot of times it's difficult to get that "perfect balance" between superb usability and appearance. I must say you have done a very good job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Chrome. Superb Blog!

Here is my webpage chatroulette

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wοw, this article is fаѕtidious, my уounger sіѕter is analуzing these things, theгefοre І am going to inform her.


my weblοg: social Networking

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...