Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 19 January 2013

OMG : Gambar Cikgu Yang 'Menonjol' Menjadi Kontroversi Di Singapura (5 Gambar NSFW)

Gambar Cikgu Yang 'Menonjol' Menjadi Kontroversi Di Singapura.
Seorang guru di salah sebuah sekolah Singapura telah menjadi perbualan orang ramai apabila beberapa gambarnya yang terlampau 'menonjol' tersebar di Internet. Sehingga kini, orang masih menyiasat samada gambar tersebut dimuat naik dirinya atau orang lain.  

28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bersemangat murid g kelas...

Ahmad (Original) said... Best Blogger Tips

pergh....klau la dapat cikgu mcam ni....mesti fail spm....haha....

Anonymous said... Best Blogger Tips

mest cikgu ni ajar mata pelajaran seks d sekolah

Anonymous said... Best Blogger Tips

MR FAPSON YG AKAN FAP DKT BWH AKU NI BODOH DAN SIAL

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

perghhh teringat kat cikgu suraya

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

FULAMAKKKK!!

PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!
GEMPAR:GOLLUM MENGGUNAKAN PRODUK COLGATE WHITE!
18SX:KISAH AYAH MENODAI ANAK DARANYA!

lulu chan said... Best Blogger Tips

cikgu ke ????

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan kelantan

NANDAR Ndar said... Best Blogger Tips

segeerrr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang singapore memang pelik2. banyak dah dalam post kat sini menunjukkan org singapore mmg pelik2. jiran aku kat perak ni org singapore, ya ampun, sombong gile! aku tanye makcik sebelah rumah pun x taw ape name laki bini singapore tuh. hari tu aku parking kete depan rumah aku, boleh pulak die reverse kete die sampai nk langgar kete aku, pastu aku ingat die nak pusing la sikit ke kan.makin duk acah2 macam aku halang jalan die!bodoh nak mampus.aku pun blah parking kat depan umah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi org atas! kau dah kenapa dok meluahkan isi hati kau kat sini? melalut!

jack ham said... Best Blogger Tips

mau fap dalam kelas cam ni...ahahahakkktuihh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa ada censored pada bath wardrobe tu.. jatuh sangat ke

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Dia nk menarik minat pelajar sekolah lerr tuuu BANkami

mr.fapson said... Best Blogger Tips

nape tutup muke...nmpk muke lagi stim...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaikla cikgu ni
tapi ni lagi baik
http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/nikaisy8369

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Ahmad (Original) walaupun ko dah tukar nama namun aku taw ko adalah "AKU SCANDAL"

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahmad tu mmg aku scandal pun.. semua org dah tau

Anonymous said... Best Blogger Tips

cikgu, cikgu ajar sains ke? boleh tunjukkan pembiakkan manusia bagaimana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaikk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

okay lah tu die ttup muke klau tunjuk sekali muka mcm kayu reput ko nk ckap ape . tak jdi ko nak fap fap mcm haremmmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa ja aku tengok ...kat mlsia pun berlambak.apa yg heran sangat

Anonymous said... Best Blogger Tips

bengong...

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

sial,tunjuklah muka dia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Last skali dia mkn mee babi. Memang babi lah dia ni.

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

cikgu yang masih bujang kot??

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 5"

Anonymous said... Best Blogger Tips

totey keras tgok nenne besa lg pejal..perghhh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...