Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 14 January 2013

OMG : USB Stick Yang Paling #BadAss Di Dunia (2 Gambar)

USB Stick Yang Paling #BadAss Di Dunia.
Admin tak pasti ada ke orang nak beli USB Stick ni..



25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

beruk2 kahak hijau hkr112 je yang nak beli.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada aku kesah?

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

fapfapfap BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang UMNO ni lebih cerdik dari ALLAH sebab
apa yang apa yang ALLAH suruh dia x buat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 11:13, FITNAH itu dosa besar..BERTAUBATLAH........

Anonymous said... Best Blogger Tips

HUDUD itu dari ALLAH...
kenapa xnak buat???
Sebab UMNO lebih cerdik dari Penciptanya...

ali said... Best Blogger Tips

PAS taik kucing...hudud lah sgt...ujung2 x jd gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

to ANON 12.26
PAS pejuang islam ape yg die buah hanya untuk mentadbir secara islam .lau nak ungkit kesalahan dulu baik x payah ..dulu2 polis pon pakai seluar pendek.cikgu pon pakai skirt..manusia hari2 akan berubah.jgn bantah org yg pejuangkan islam.bantah islam namenye kafir!!! lau ko rase die tu hanya jual name islam tu die dengn Allah ..yg penting kte kene support org yg juangkan islam..kte sama2 berjuang...negara kite hak kite !! malaysia negara islam kan .

PAS :hudud ? nak takut ape lau kte x buat salah
UMNO : AES ? nak takut ape lau kte x buat salah


lu pk la sendiri asallamualaikum.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hudud tuh btol r, nk takot ape klu xwat slh...
Tang AES tuh, kebanyakkan yer mmg xbuat slh tp bab2 yg kaki2 drive mcm jln tuh bapak dye pnye, bwk laju2 then ade AES bru nk slow/breake lah, mulalah start excident....haish bala bala...

MoralOfTheStory: Jgan pkai USB nie susah nak bawak

SepakTonjol said... Best Blogger Tips

Keputusan terkini, live streaming dan video highlight Liga Super, Liga Premier dan Liga FAM 2013 hanya di http://sepaktonjol.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa lagi,tukaq kerajaan..
cacai2 bn ni sma ja dgn geng2 bn..tolak hukum islam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

macai detected

Anonymous said... Best Blogger Tips

as usual, superb comment frm u all...best singgah blog ni, dpt tengok ragam org menyalak

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahahaha!!!

GEMPAR:FESYEN WANITA BERTUDUNG YANG TERLAMPAU!
DEWASA:HUBUNGAN ANTARA WANITA DAN PISANG!
ILMIAH:DUGAAN LELAKI MENYAKSIKAN PAYUDARA WANITA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape lahanat sembang politik pulak....kalau x taksub x boleh ke????

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi2 pencacai2 sekalian...ni blog suka2 utk hepi..pd yg nak berpolotik pg berambus kat blog politik sna..xpn create page sdiri kutuk sesama sendiri..stupid idiot.aku nk baca pn x sng.ptuihhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANON 18:00

ko baca entry sudah la...sibuk baca comment wat pe
bahalol!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18:00 sapa suh ko baca komen..org suh baca info yg admin tulis diatas...ko pon bodoh jugak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalimah Allah swt pon dah jual...
Hudud celah mana??
Ckp cam anjing...

Anonymous said... Best Blogger Tips

xtau plak zmn skang ni anjing dh blh ckp..

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua ditipu media massa yg pro kerajaan..manusia bodoh je percaya bulat2 kat media massa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape la masalah korg ni...gmbr kat atas ni xde kaitan pon psl pas ke..umno ke..tukar kerajaan ke...cube la gune otak 2..ni la masalah org skrg, asyik nmpk salah org len..cube muhasabah diri.aku taip mcm ni pon sbb utk peringatan diri sndri jugak!

-ira-

Anonymous said... Best Blogger Tips

diam aa ko! sontot kang! ! entah entah puku dah lobos hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANON 19:40
WOI tu jande aku tu ...aku bg kang!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...