Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 18 January 2013

Cool : Alarm Clock Yang Akan Membuatkan Anda Bangun Serta Merta (5 Gambar)


Sankalp Sinha, 19 seorang pelajar telah mendapat satu idea untuk mencipta satu jam penggera yang pasti akan membuatkannya bangun dari tidur.  Ini kerana, beliau selalu menekan butang snooze apabila jam berbunyi. Oleh itu, dia telah mencipta satu alarm clock yang akan memberikan kejutan elektrik bervoltan rendah dan tidak membahayakan apabila pengguna menekan butang snooze. Jam ini bakal dijual dengan harga £60.






p/s : Sangat sesuai untuk student..

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool...

Ahmad (Original) said... Best Blogger Tips

admin x sembahyang jumuat.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

well well well, jam ini bagus untuk letak kt mesin punch card, kalo punch tepat jam 1730 petang, kena kejutan elektrik..amat sesuai.

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

giler la..

TONTON:Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega 2012!
ILMIAH:CARA MEMBACA BAR KOD PADA PRODUK MAKANAN!
PELIK:JEM MOTOR TERPANJANG DI MALAYSIA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anuwar cucuk chinadoll selamba je nak bangun pagi hahaha korang ada?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar kerajaan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepada ahmad.. admin blog ASG ni ada 2 orang 1 melayu 1 cina ate mohon miker jangan jadi tengin nak mampoih ye buat fitnah bukan2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x guna jgk jam ni klu korg tido mati

Anonymous said... Best Blogger Tips

smyg jumuat tu ape?haha..

nor aishah said... Best Blogger Tips

kt mana ada jual ni? nakkkk!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jumuat abah ko!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...