Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 16 January 2013

Panas : Patrick Teoh Hina Islam Di Facebook (3 Gambar)


Berikut merupakan kenyataan Patrick Teoh di dalam Facebooknya yang telah mengundang kemarahan ramai orang. 


Walaubagaimanapun, beliau telah delete status terbabit dan meminta maaf di Twitter kepada semua Muslim... 


p/s : Bangang abadi... tak sensitif langsung... 

Sumber : Here

29 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first..hahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg bengong.. dia pn resist.. xleh nk respect agama org. klu yer pn xstuju xpyhla nk kutuk agama org..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak 3rd ke? azam hensem

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa sokong DAPigs dia memang racist chauvanist apatah lagi PGayR ..naah makan kau prrrreeeettt haktui

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgk btapa bagusnya kerajaan kedah smpai kapir pn xpuas ati..tukaq kerajaan malaysia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi patrick teohh..aku dptaku duku kpaledia...dia mmg cibai..babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia mmg org asli ar..sroh dia bace comment bdak2 ni.aku geram ngn dia ni.sy arap org len amik tindakan..patot bakar rumah dia ni....cibai ar....dia mane lokasi umah.>>?biar gua cari dia...mau samurai dia...mana mari cina patrick.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuck Off Patrick teoh br berlakon kat singapore dah berlagak nk mengancam agama Islam....mintak maap konon...sudahla...cina x sedar diri

Anonymous said... Best Blogger Tips

langsi ko cine kurang ajar. maaf ko tak diterime. haktuiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

lpas tu ramai la plak kua ustaz2 separuh masak yg membela si kafir lahanat ni kononnye die ni jahil ttg agama...padehal bela sbb dlm 1 kapal..xcaye tanye bob lokman...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

tahniah..

TRENDING:ISU LISTEN LISTEN LISTEN!
PANAS:PERBEZAAN ANTARA AWEK CANTIK DAN KHINZIR!
MELETOP:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mana g org yg nk defend islam ni?? Dulu aku pernah tgk ada org post komen pasal dia nk defend islam bukan defend melayu... Dia marah aku sbb yg penting kena defend islam... Aku ckp kt dia balik kalo bukan org melayu yg nk defend islam sape lg?? Kite bersyukur sbb kite org melayu dh otomatik islam.. Tp bila bangsa yg bukan melayu hina islam ape nk jwb?? Mane g nye org yg nk defend islam sgt ni??? Ckp xserupa bikin.. Taksub sgt dgn parti PAS tu.. Sampai kalimah Allah pn bg org lain guna.. Ni la jdnya.. Bila ada org melayu nk pertahankan agama hangpa buat bodoh ja..

Anonymous said... Best Blogger Tips

patrick teoh, whatever religion you are, it is a hell motherfucker..

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 sebb untuk UMAT ISLAM PERLU marah- bila org hina AGAMA dan NABI kita..Allahuakbar!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

patrick teoh is such a dumb old person

Anonymous said... Best Blogger Tips

cibai pnye cina. sdp mulut kutuk islam. sng2 ko mntk maap. butuh lu!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mane org yg slalu komen suh tukar kerajaan.. Xde dah ke? Haha.. Bangang punye budak, ni geng dia la nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni yg berlaku kat Malaysia, kalau org lain hina Islam takde pun org yg nak defend, kalau agama lain kena hina kecoh satu Malaysia. Sama jugak kes bakar gereja, org Melayu yg buat tu kena tangkap. Kes surau @ masjid kena bakar takde pulak kena tangkap.Inilah nasib org Islam kat Malaysia. Nama jer negara Islam, pemimpin presiden OIC, but no function.Nilai-nilai Islam dah lama hilang kat Malaysia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat sini nk defend islam...BODO punya orang..
kat sini cuma nk naikkan BP korang jer... camner nk defend islam kalu mulut kena tutup... kalu bole bercakap dalam tv 3 suku pon 5 saat jer...
minta 1 jam pon beribu alasan dia bagi... takder batu punya UMNO...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko bwtla video sendiri, pastu upload la kt web..ape yang susah, ko memekak pn xde guna gak.. kalo ko ade batu besar, ko bwt cm tu.. ni ckp bkn main gah, tp xde ape pn.. mengutuk org je.. aku xsbr nk tgk melayu same melayu bergadoh, pastu bangsa len bersorak..aku nk tgu saat2 tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perkataan BURUK,KEJI,KOTOR itu datang dari orang yang BURUK,KEJI,KOTOR
Dan orang yang BURUK,KEJI,KOTOR itu ada dalam NERAKA.
p/s : Kalu nak komen tu elakkan guna perkataan BURUK,KEJI,KOTOR sebab Kat Syurga ALLAH tiada org BURUK,KEJI,KOTOR..

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni geng pakatan haram jadah la ni...sokong lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong la dia...such an idiot person...x sedar diri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolongla,melayu bersatu la,untuk agama kot,xyh la nk perli sesame sendri,positive la,huh

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang DAP... tu br sorang.. diorg mmg nak melayu hancur... tuih sape sekongkol dgn depa...

aiman abdul rahman said... Best Blogger Tips

hilang respect.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jangan cakap macam ini, saya orang Cina-DAP juga. Saya takde masalah dengan Islam. Jangan kerana minoriti adalah perkauman maka majority orang DAP perkauman juga. Itu kan ironi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ironi kepala lahabau kau. kalau kau taknak kena kutuk kau suruh bangsa kau tu jgn kutuk bangsa lain. pergi balik cina tanam sayur la. sibuk je kt malaysia.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...