Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 8 January 2013

WTF : Video Klip Lucah Ditayangkan Semasa Berita Krisis Syria (Gambar)


Sweden – Sebuah stesen televisyen dilaporkan membuat kesilapan memalukan apabila siaran beritanya menayangkan klip lucah sebagai latar belakang ketika berita itu disiarkan secara langsung.

Ketika itu penyampai Channel TV4 itu sedang membacakan berita mengenai krisis politik Syria.

Secara tiba-tiba klip lucah itu disiarkan di belakangnya dan ia berterusan selama 10 minit sebelum disedari oleh pihak pengurusan.

Penonton yang menyaksikan berita tersebut, terkejut besar dengan kejadian tersebut.

“Saya sangkakan saya yang tersilap, namun lama kelamaan ia menjadi semakin jelas dan saya dapat melihat bagaimana mereka menarik semula filem lucah itu,’’ kata seorang penonton.

Dia juga hairan kenapa pengurusan TV4 tidak menyedari keadaan itu dan mereka terpaksa mengambil masa selama 10 minit untuk menyedari mengenai kesilapan tersebut.

Mengulas perkara tersebut, pihak pengurusan TV4 memberitahu, bilik berita disambung terus kepada computer syarikat

“Ketika itu tiada siapa yang menonton filem berkenaan. Kejadian berlaku ketika proses memuat naik dilakukan dan salah satu pelayar di bangunan berkenaan telah memainkan klip itu secara tidak sengaja.

“Sebaik menyedarinya, kami telah mematikan program itu. Ia tidak akan berulang lagi pada masa depan,’’ katanya.

p/s : Macam ni pun ada ker? 

Sumber : Here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaek

Anonymous said... Best Blogger Tips

1ST

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha..mcm2 kejadian

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa yang sokong pemimpin syiah syria? MAT SABU ke?

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Xtahan gersang..BANkami

ahmad_skandallxxx@my said... Best Blogger Tips

kat malaysia xde ke? tengah2 berita tetibe keluar 3gp melayu boleh.....haha.....

SHITSUKE said... Best Blogger Tips

hahahaha! ko 1st tapi ko elax jek.

ko mmg nice la botak..

AMARAN:WASPADA APABILA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!
KUNING:WANITA DAN PISANG TAK DAPAT DIPISAHKAN!
DEWASA:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

free2 penonton dapat tengok video klip lucah

Anonymous said... Best Blogger Tips

masalah rambut?? KLIK SINI>>http://www.facebook.com/pages/Masalah-Rambut/322633077849191?fref=ts

Anonymous said... Best Blogger Tips

ITU SEMUA PROPA JE... DORG SAJE NK TNJUK PN... KONON XNK AMBIL SERIUS TNTG PERGOLAKAN YG TRJADI KT SYRIA..NK MEMPERLEKEHKAN AJE. TAK MASUK AKAL SEMUA TU FAKE!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kes dengki tak puas hati. mana mungkin tersilap.


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Erm..ntah2 saje nk ckp..dyorang sedap tgk syria bgolak mcm sedap buat seks..nyeohhoho~

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak tahulah kalau TV3 atau RTM tersilap siar berita live lucah macam ni... kompem UMNO juga akan dituduh UMPORNO ..simpang malaikat 44 kata kau....

Anonymous said... Best Blogger Tips

klik http://bit.ly/18hPLdE

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nk makan penampar jugak org yg buat (tukaq kerajaan) nie

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...