Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 12 January 2013

Serius : Kereta Porsche Hancur Langgar Pokok (3 Gambar)


GEORGE TOWN: Seorang ejen hartanah mati dan teman lelakinya cedera parah setelah kereta Porsche yang dinaiki mereka terbabas dan melanggar pokok di Jalan Kelawei. Mangsa, Elizabeth Cheang, 24 mati ditempat kejadian manakala teman lelakinya, yang memandu ketika itu mengalami cedera parah di bahagian kepala. MAngsa yang terselamat kini dirawat di wad ICU di Hospital Pulau Pinang. 



 p/s : Hancur beb.. kompem laju gler ni... 

Sumber : Here

13 comments:

bukhairy said... Best Blogger Tips

uik....xde rupe porsche....sesugguhnye pokok 2 lg kuat dr keta....

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

BERSEPAI!!

SERAM:HANTU KEPALA PUTUS DITEMUI!
LAWAK:GADIS CANTIK INI MENGAMBIL GAMBAR DENGAN BUAH DURIAN!
SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mati katak

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan sesekali lawan hukum alam lewls

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

hebat mana besi masih tak bolen lawan kayu

lulu chan said... Best Blogger Tips

wah hncur teruk....
laju gler nie confirm

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

berkecai...gila laju...BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

mate, you drunk go home..

*facepalm*

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

suh pak hang tukaq laki baru

Ayam Afrika said... Best Blogger Tips

Nak kata laju selalu kat highway bwak 150kmh..ni jalan single lane kat pulau pinang ni bawak berape ek?

Pengajaran - ejen hartanah je, bawak porshe. Kalau gaji x berkat atau menunjuk2, nanti tunggu la balasan di dunia, lum cite akhirat. X kisah melayu atau cina.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagusss..dah kurang skit bangsa dapig kat penang ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah jadi kancil lampu bulat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...