Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 10 January 2013

Seram : [Video] Rakam Imej Hantu Dalam Kereta Di Lebuhraya Pantai Timur


Video di bawah ni didakwa di ambil oleh seorang hamba Allah ni ketika sedang memandu di lebuh raya Pantai Timur. Ramai yang mengatakan video ini fake. Tapi ada jugak yang mengatakan video ini adalah benar. Hanya tuan yang mengupload video ni yang tahu. Korang tengok la sendiri. Kalau tipu, anggap je sebagai hiburan, kalu betol, jaga2 lah ketika lalu kawasan2 keras ni. Iman mesti kuat bro...  

video
  
p/s : Apa pendapat korang? Mane tau ada pakar video yang nak bagi komen... Hoho.. 

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak seram punnn...firsttttttttttt!! yiiihaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kerja Prince Of Noob si blogger sewel....adakah patut buat kerja bodoh macam ni?? x senonoh betul......

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

seram la..

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

alhamdulillah brader dlm video ni hati kering kalau sesetengah orang dah konfem eksiden sebab terkejut

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nasib la rakam gambar hantu bukan gambar pontianak

bulls said... Best Blogger Tips

Pause kt saat ke 0.33, nampak bayang kat bumbung.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

bodoh je...nk tipu pn biar la btol2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lebuhraya LPT dah terkenal dgn kawasan keras. Ak x pikir pn kalo dia nk tipu sbb sememangnya bnda itu wujud.

Anonymous said... Best Blogger Tips

android trik.

c0ldblo0d said... Best Blogger Tips

aku rasa ni bukan fake..
coz dari cara dia rakamkan...dia dah tau makhluk tu kat belakang...dan cuba merakam makhluk tu dengan menipu...merakam kearah depan dan pusing kebelakang..its normal..bila kita x rasa takut..kita sempat berfikir untuk melakukan sesuatu.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

video nie betol la..jadik kat juru penang...yang tue bukan hantu, tapi jin islam..dia xnak toleh belakang sebab takut eksiden, thats why dia just rakam guna hp tuk tgok ape yg ada kat belakang...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...