Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 6 January 2013

Serius : Kualiti Jersi Kelantan FA Untuk 2013 Agak Teruk (2 Gambar)

Kualiti Jersi Kelantan FA Untuk 2013 Agak Teruk.
Entri ini bukan untuk menjatuhkan produk Kelantan FA tetapi admin dah nampak beberapa orang komen mengenai kualiti jersi untuk tahun 2013 ini. Dengan harga sehelai jersi original RM89.90, kualitinya tak setaraf dengan harga tersebut. Kainnya dikatakan sangat nipis dan kemungkinan koyak memang tinggi jika dibasuh dengan mesin basuh. Selain itu, ramai juga yang komen pasal logo juga sering tercabut. Kalau harga jersi tersebut di lingkungan RM20 -28, mungkin orang boleh terima juga tetapi ini original bukan ciplak punya eh.  
p/s: orang nak beli original kerana percaya kualiti memang mantap. 


sumber

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq first babi!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pandai babi kat atas ni menaip yee

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 16:00
die babi no 1.xyah cakap die yg babi ,die mengaku sendri...

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

bisingnya 3 ekor babi atas ni...BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

made in siam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk babi kat atas nie..ketua babi carlos

ginger said... Best Blogger Tips

KESIAN BABI... BABI JUGAK LAH YG KO ORG SLALU KUTUK...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian babi..babi jugak la perbet korang..hahahahahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ehemm.... khinzir khinzir sekalian, SENYAP.

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi jugak dpt nama

ali said... Best Blogger Tips

Apa ke babi nya ko ni...kaitkan kualiti jersi dgn johorean...lantak ko lah,nak jd apa pun dgn jersi tuh...xdanya johorean nak amik kesah

SHITSUKE said... Best Blogger Tips

kau ni bodoh la.

SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah yang pergi beli jersi murah sapa suruh, kalau nak original beli kat kedai Al-Ikhsan al hassan. (harga di antara RM136 hingga RM160) barulah puashati walaupun mahal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

beli kat alikhsan time sale lah.. dapat less 70%.. harga dr 99 jadi 23 je.. btw, bagus la logo sinar tu mudah tertanggal.. buat apa logo sinar ada kat baju? tak macho la wei

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apalah korang ni..guna bahasa dan ayat yang buruk.. Nak ke anak2 korang guna ayat2 ni masa bercakap atau menulis.. Perlu ke nak cakap mcm tu.. Hrmm..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...