Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 12 January 2013

Panas : Betul Ke Isteri Mat Yo Panggil Tan Sri Annuar Musa 'Anjing'? (Gambar)


Betul ker nih??? ish2....


p/s : Sekarang ni semua benda boleh edit.. harap2 tak benar lah yer.. tak baik meng"anjing"kan orang... 

Sumbeer : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Murum C3 1st..

Anonymous said... Best Blogger Tips

harap mat yo boleh control sikit kelakuan bini dia tak manis orang tengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie betol nye bkn edit..ap ingt hot sngt bini die tuh smpai nk kene edit2 ? xbawak modal..btw citer nie da basi ddahh admin..pape un bini die nie mmg kne ajar puas2..siang dan mlm..siang lain n mlam nye lain..mohon malamye ajar puas2 smpai climax 10 11 kali


MR.VIRGINITY

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

betul ker nih?

SERAM:HANTU KEPALA PUTUS DITEMUI!
LAWAK:GADIS CANTIK INI MENGAMBIL GAMBAR DENGAN BUAH DURIAN!
SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anuar musa pon kureng ajar gak .. Xkn sebelah pihak je yg salah

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

bini mat yo ni pun tak profesional langsung, tak payah la nak sibuk2 dengan kontroversi laki dia tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mulut puaka lah isteri mat yo ni.....jgnlah masuk campur urusan suami tu......ni mesti mat yo kena control kat bini dia ni.....jgn jd lelaki bacul lah.....control mulut tu sikit dah la awk tu tengah mengandun skarang ni

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Isteri dia nak cari publisiti kot..mana tau boleh jadi model syarikat spenderr...BANkami

mr.fapson said... Best Blogger Tips

anjing!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap2

Anonymous said... Best Blogger Tips

perasan nk jadik victoria beckham lew tu... perasan je..ingt laki die tu star sgt lew tu... blueakkkkkkkkkkkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

ppuan mulut sampah bahaya d buat bini,,silap ari bln kena control...ptt cri bini sopan santun,,hati baik,,n kuat pgangan agama...sjuk hati suami..

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

mat yoooo nie saper....tak kenall punn...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hei.. Mat Yo...ko jangan bajet2 laa.. macam laa ko tuh hebat sangat!
Istri ko tuh dah laa celupar...mulut x tahu jaga.. Fuck Your Ass!! Mother Fucker..Mat Yo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...