Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 6 January 2013

Superb : [Video] Wajib Tonton - Perkara Yang Tidak Boleh Dilakukan Dalam Masjid


Seriously, video ni memang sangat2 bermanfaat dan sangat LAWAK.. Korang semua mesti tengok... Respek kat mamat 3 orang yang buat video ni... Hope diorang akan upload byk2 lagi video macam ni.. informative n funny.. Layan~~


p/s : Part gosip dalam masjid takleh blah... haramm girl... kah3...

Sumber : Here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

respect !!!!!!!! HARRAAMMMM !!!! HAHAHA

FIRST !

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya admin..macam anti-islam je rupe ko..
haram jadah

SHITSUKE said... Best Blogger Tips

lawak. tapi sebenarnya realiti.

SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

shukran dgn roshan ni adik bradik kan
aku suka shukran...

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..klakarsangat-2!!.GOSSIP GIRL IS HARAAMMM...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus, admin adalah pengganti kepada Ustaz Azhar Idrus utk musim akan datang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21.05..ko ni islam ke hape??..cuba ko spend some time g masjid/surau..benda2 mcm ni mang berlaku..walau video ni melawak..tp dlm real life mang berlaku..terutama surau pompuan..pot-pet mulut tak sudah..bli kain ape la..warna ape la..anak deman la..1001 perkara di ceritakan..kuat pulak tu..wahai pompuan sekalian jagala mulut tu..jgn la ganggu org nak sembahyang..walau ko akan kate 'ala mcm le ble masuk syurga..'.tp sekurang2nya org lain cuba khusyuk..klu xpcye cuba solat kat Semua House, KL

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Good GOod GOod... BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pelik dgn admin ni, asik nak tiru/copy cat

entry dalam blogserius jek. takde identiti

langsung

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa jadah ko nie...admin kan nak tunjuk video utk pengajaran....entah2 salah satu video kat atas ni pernah dikau buat.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

part dia mencelah smbil melompat tu xleh blah...darjah 5 dulu prnh buat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Tak boleh pasang bom kat masjid, Allah murka.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kelakarnyer.. Facts n reality.. Mmg respect habis kt diaorg yg buat video nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane ade die copy la bodo..kan die ade letak source bagai..ko ni mangkuk sgt apsal anon 15:21

hibnuyaman said... Best Blogger Tips

“Apakah dengan Allah dan ayat-ayat-Nya serta Rasul-Nya kamu beristihza’ (bersenda gurau atau bermain olok-olok)? Tidak usahlah kamu meminta maaf. Sesungguhnya kamu telah kufur sesudah kamu beriman”. [Surah at-Taubah: 65-66]

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...