Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 8 January 2013

Info : [Video] Proses Pembuatan Kokain Di Tengah Hutan Amazon


Video di bawah ni menunjukkan proses pembuatan kokain di tengah hutan Amazon di dalam rancangan yang disiarkan oleh BBC. Rancangan ini dihoskan oleh seorang ahli dokumentari yang juga bekas komando marine England. Jom kita tengok bagaimana kokain dihasilkan.


p/s : Siap boleh try lagi solution yg dh campur kerosin, asid hidroklorik dan mcm2 lagi...gile babeng,,

Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

oo...camtu..tq for share

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

nice info!

ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
RAHSIA:KISAH SEBENAR DI SEBALIK ‘HARIMAU MALAYA’
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mirjuana?? aq dengar kat america gempak benda ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak rasa...kat malaysia ada tak

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

tak lama lagi, ada yg tiru buat kt malaysia.BANkami

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...