Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 2 January 2013

Serius : Pemandu Teksi Pulangkan 3 Juta Baht Yang Dijumpainya (2 Gambar)


BANGKOK - Seorang pemandu teksi mengambil keputusan untuk memulangkan empat kotak berisi 3 juta baht (RM300,000) kepada kakitangan trak penghantaran tunai selepas menjumpainya di tepi jalan raya dalam ibu kota, awal pagi kelmarin.

Pongsin Jirakulthawornpat, 45, berkata beliau menjumpai kotak berkenaan sewaktu melalui Jambatan Rama III.

"Saya dapati, kotak-kotak ini amat berat dan bimbang akan menyebabkan kemalangan, jadi saya bawanya pulang ke rumah.




"Pada keesokan pagi, saya dapati kotak-kotak ini mengandungi wang tunai dan dipunyai Syarikat Brink," katanya merujuk kepada syarikat keselamatan dan perlindungan di negara itu.

Sementara itu, seorang daripada kakitangan syarikat, Tossaphorn Rewnak, 35, mengakui kumpulannya telah kehilangan beg berisi kotak duit berkenaan sewaktu melakukan penghantaran tunai ke mesin juruwang automatik (ATM) Bank Komersial Siam, jam 1.45 pagi. - Agensi


p/s : Faith in humanity = restored!

Sumber : Here

16 comments:

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Perrrggghhh... 1st.BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon bawah makan pelir babi

Mohd Ewan Fareez said... Best Blogger Tips

Asalamualaikum,
Kepada sesiapa yang berminat untuk mempelajari ilmu tenaga dalam,terawangan,murah rezeki sila lah kunjungi www.silahulmukmin2u.blogspot.com

reezuwan mohamad said... Best Blogger Tips

hihihihi!

i loike!

GEMPAR:REMAJA 13 TAHUN GILA SEKS!
DEWASA:HUBUNGAN ANTARA WANITA DAN PISANG!
ILMIAH:DUGAAN LELAKI MENYAKSIKAN PAYUDARA WANITA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

BATH?tapi kenapa mahatma ghandi???

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik. macam mana lah kan duit tu bole hilang and ade kat jambatan. smell something fishy

Anonymous said... Best Blogger Tips

@anon 17:00 - itu duit Baht thailand..Itu bukan mahatma gandhi but muka raja diorang masa muda dulu...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

mulia sungguh pemandu teksi itu. tapi dia dapat reward tak atas kejujuran beliau?

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

baik tul pakcik tu.nk pulangkan balik..hmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu gambar raja bhumibol adulyadej raja siam

Anonymous said... Best Blogger Tips

mahatma gandhi? kah kah kah kah kah.. lawak2...

Baby Thalia said... Best Blogger Tips

confident betul kau comment mahatma gandhi yek anon 17:00.

Anonymous said... Best Blogger Tips

MAHATMA GHANDI? pffffffftttt... serius je... anon tu memang sengal

Anonymous said... Best Blogger Tips

TU BUKAN MAHATMA GANDI LA BODOH

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

bodoh...Mahatma pon tak kenal

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mahatma gandhi abah kau!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...