Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 1 January 2013

OMG : Mari Lihat Pertandingan "Mr. Singh" Di Amritsar, India (8 Gambar)


Pertandingan Mr Singh International 2012 Turban Pride ini telah diadakan di bandar Amritsar, India. Pertandingan ini juga kelihatan lebih kurang sama seperti pertandingan "Mr Universe India" yang diadakan sejak abad ke 16 lagi. Pemenang bagi tahun 2012 dalam pertandingan ini ialah Tejinder Singh, yang telah mendapat penghargaan sebagai Duta Kebudayaan Kaum Sikh.


p/s : Perghh.. macho abang2 singh ni.. ada sape berminat?? LOL

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

amboi badan ketak2 taww uolls!

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Gila ah..BUlu penuh kaya. Anon kat sini ada bulu cmtu? BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

mestilah ada uolls. baru lah seksi gitteww kn! hohh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

"Mr. Melayu " bila lagi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

'mr melayu'? ade je kt msia ni..
tiap mlm minggu ko pg kt club gay bukit bintang..
tiap2 minggu ade wat 'mr melayu'

Anonymous said... Best Blogger Tips

telur tu telur tu telur tu telur tu telur tu telur tu telur tu da da da da..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

ketak2 berbulu uolss!!

GEMPAR:REMAJA 13 TAHUN GILA SEKS!
DEWASA:HUBUNGAN ANTARA WANITA DAN PISANG!
ILMIAH:DUGAAN LELAKI MENYAKSIKAN PAYUDARA WANITA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

iolss nk tgk Mr Melayu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak tu shave lah dulu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mengikut budaya sikh la,,(aku xigt buku apa yang aku baca) bela bulu ketiak tu mmg galakan depa ..kalau mcm islam sunat bela janggut kan?depa lak sunat bela bulu ketiak,,
kalau aku xsilap la..
*ni btl2 tau bukan saja aku ckp

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde istilah bela bulu ketiak...dlm sikhism d larang memotong sebarang rambut/bulu...jzt to clear the fact

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yup.. Betul.. I used to have singh neighbour last few years..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam photostat jer diorang nih,,,hahaha,,,sepasang jerr,,,,

Mohamad Syameem said... Best Blogger Tips

joe tegap!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...