Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 5 January 2013

Cool : Acer Iconia B, Tablet Mampu Milik Berharga RM447 (4 Gambar)


Pada tahun ini, nampaknya, salah satu perkara yang akan menjadi fokus ramai pengeluar adalah hadir dengan tablet mampu milik sekaligus memfokuskan kepada pasaran negara membangun.

Setelah pelbagai desas-desus berkaitan dengan tablet mampu milik daripada Acer, kini kelihatan Acer telah menyediakan sebuah halaman khas (yang kini telah dibuang tetapi boleh diakses melalui Google Cache), untuk tablet terbaru mereka, Acer Iconia B.

Daripada apa yang diperlihatkan, Acer Iconia B ini membawakan skrin bersaiz 7-inci dengan resolusi 1024×600, cip pemprosesan dwi-teras 1.2Ghz, memori sebanyak 512MB RAM dan juga storan terbina sebanyak 8GB, selain sokongan mikro-SD padanya.

Ia disasarkan untuk Acer melancarkan tablet ini di negara India pada penghujung bulan ini pada harga sekitar $147 [RM447] ($50 lebih murah berbanding Nexus 7), dan mungkin akan menjualnya ke pasaran lain tidak lama lagi.




p/s : Murah gler kot... 

Sumber : Here

5 comments:

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

murah jek..

ada kat low yat x?

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!
SERAM:SENARAI HANTU YANG MENDAPAT TEMPAT DI HATI RAKYAT MALAYSIA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

First fap fap

ahmad_skandallxxx@my said... Best Blogger Tips

-Made In China-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Takleh lawan ipad la. Terbaik. Fast, Stunning Graphic.
Yg lain ni semua lag dan slow, pastu screen malap. kalau target consumernya kanak2, kena la bagi screen bright macam Samsung AMOLED atau Apple Retina. Kalau takde ni, budak2 pun tak hingin. Orang dewasa yg setakat guna facebook mungkin boleh pakai. Ni sesuai.

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yes..agree with u.. Menang tang harga la.. Bab graphic.. Apple terbaekk!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...