Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 January 2013

OMG : Misteri Struktur Rahsia Di Tengah Padang Pasir China (5 Gambar)


Beberapa imej pelik telah kelihatan di China yang dapat dilihat dari Google Map yang menunjukkan garisan-garisan yang aneh. Ia terletak di Dunhuang, Jiuquan, Gansu, utara Sungai Shule, yang melintasi Banjaran Tibet ke barat ke Gurun Kumtag. Ia meliputi kawasan kira-kira satu batu panjang dan lebih daripada 3,000 kaki lebar.


Tekan je link kat bawah ni untuk lihat dgn lebih jelas.. 


Semua ni terletak dekat padang pasir Xinjian. Agak-agak nya apa benda yang dibina oleh kerajaan China?? 

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

-kote

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada gak org nma mcm anon atas ni.. kesian ko mak ayah ko bg nma mcm 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahniah admin...ada peningkatan pd blog kamu...teruskan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cube tgok dalam Google earth

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

diorang tengah bina bom nuklear

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah bunker. tempat perlindungan kat bawah tanah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Drang tgh buat tanki kumbahan tu.. Biarkan je la.. Who care!! ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape la admin , itu dah lame misteri lame yg x dapt jawapan lg ,same macam piramid giza , lukisan sahara,eye of sahara dan macam2 la...dari zaman kuno lgi,teknologi dari zaman kuno,para2 pengkaji nak mengkaji tapi kerajaan china x bgi kaji ats sebb2 tertentu..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

ko tunjuk ke "burung" kau?

SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yakjuj makjuj di tanam didalam tembok di tengah2 dunia di antara dua bukit...

apakah ini tempat nye?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...