Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 January 2013

WTF : [Video] Aksi Lucah Disiarkan Ketika Berita Di India


Berita di India ni melaporkan mengenai seorang manager Hotel yang telah memasang kamera tersembunyi di dalam bilik hotel dan merakamkan aksi2 terlampau para penginap hotel tersebut. Walaupun dah diblurkan, tetapi still dapat nampak... hoho... India oh India..


p/s : Kalau kat Malaysia tunjuk sekejap2 je kot... hehe..

Sumber : Here

11 comments:

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Oh Shit..BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

FUCK
hitam berbulu

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

takde apa nak heran, tv3 pun selamba jugak tayang video anwar dgn azmin ali

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa nak heran. ini semua besi! besi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

da sangap lattew

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

bangang..

SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua penipu..saksi besi x bleh pkai, keh3

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 org fokus berita ke, atau fokus kt video blur..?
aku x dengar dah ape pemberita tu cakap walaupun volume laptop aku maximum.

Anonymous said... Best Blogger Tips

keling...keling...

anonymous said... Best Blogger Tips

perghh... lgkap dgn sari lg. cayalah!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...