Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 4 January 2013

Serius : Pertunjukkan Fesyen Kondom Di Melaka Megamall (8 Gambar)

Berikut merupakan gambar-gambar di Condom Fashion Show yang dipamerkan di Dataran Pahlawan Melaka Megamall... Perlu ke? 









p/s : Patut ke tak patut?

Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st 6009

Anonymous said... Best Blogger Tips

gile

Mat said... Best Blogger Tips

Syarikat nie ke yang sponsor kondom utk new year 3-4 hr lepas?
Fesyen x bermoral!

Anonymous said... Best Blogger Tips

well ali rustam kan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape yang salahnye fashion ni... fashion is art.. nape salahkan kondom pulak...bukan nye fashion tu tayang kondom yang terpasang kat "anu" punn.. bukannye kondom tu yang menyuruh manusia berzina... banyak lagi sebab yang manusia terpengaruh untuk berzina kan?? jgn salahkan kondom 100% salahkan manusia yang tak guna akal..

-JustSaying-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagus admin ckp tmpt ni kab MM ( walaupun salaj ) sebab MM x famous pun.. Ni kat tmpt lain still kat melaka

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

ape nak jadi la dengan diorang nih..

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
PANAS:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!
SERAM:SENARAI HANTU YANG MENDAPAT TEMPAT DI HATI RAKYAT MALAYSIA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ape yg freak sgt dgn kondom admin??
Kaget benor...
Mesia ni ade gak org bkn islam...jgn pandang negatif jer..
Dr 1 sudut-Sekurang2nya kondom blh elakkn dr terbuat anak yg x perlu & mengelakkn aids.

Cam budak2

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

ade ke aku cakap freak? so sapa yang budak2 sekarang? peace... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa2 pun ini malaysia bukannya negara barat.. kurang sesuai larr... mcm menggalakkan pun ada.... haiz... mcm teda benda lain nak dijadikan seni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

LoneLy iN ViOLet said... Best Blogger Tips

bukan salah kondom...tp ni khayalak ramai... kanak2 tgk kot.... depa duk tny... kita nk jawab pa..? depa kan tny apa itu? guna utk? dimana? kita sanggup jelaskan..??

Anonymous said... Best Blogger Tips

ms lonely in violet.. jelaskan jela.. adakah mnyatakan utk kgunaan seks itu salah??? klu nk persetubuh cara islam kena ikut landasannya..kena bkahwin etc etc etc... mohon jgn kecikkan fikiran anda.. salah ke kita nk mngajar anak kita pada ssuatu yg korang rasa malu?? bila ckp seks je, ckp bnda tu negetif.. apa daaa!!

jali imran said... Best Blogger Tips

melaka memang bodoh sejak ali rostam pegang mb ni....bukak rumah anak luar nikah la....beli eyes of malaysia lah.....memang bodoh.....negeri ke-2 paling banyak hutang selepas johor.......mb yg x tau pe per.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

oppa condom style

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba buat kat negeri pr...kompom majalah 3,tv3,rtm,astro,bbc,wwf,al-jazeera repot baik punyer...24hours,berulang2....tp melaka kan...umno kan...mohon samseng muncul kan diri...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yes.. Agree with u.. Anggaplah its part of art.. Sama jer letak patung pakai underware kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

JALI IMRAN.. kira ok ape kalau buka rumah anak2 luar nikah..daripada anak2 itu mati terbuang merata2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

seni lah sangat...menyampah aku tengok semua jawapan kat atas....patung yg pakai underware tu bukannya dia letak tengah2 mall....kalau suka sangat dengan fashion macam ni pergilah pakai....kan SENI...

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

isap la kondom punya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sy stuju psl fashion is art, n bukan condom yg buat org bzina... but, kan tmpat tu tmpat awam ksian la kat parent yg bawa budak2 nti tnampak bnda tu mak bapak dorang jgk yg tpaksa mlyn pelbagai jnis soalan dari anak2 yg serba ingin tahu...@Anonymous

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...