Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 January 2013

OMG : Rekabentuk Dan Ukiran Tin Minuman Berkonsepkan 'Lingerie Wanita' (3 Gambar)

Dengan tema 'Drink with exciting', seorang pereka Rusia RAmm ND menghasilkan tin minuman berkonsepkan lingerie dan juga mesej tersirat padanya. Korang rasa ada orang nak beli ke?

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hohoho.camni pon ade

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam ......... topik ni nampak lucah tapi tak mengapa asalkan dapat membahgiakan suami cumanya kerja bukak spender ni orag putih yang kaki sex pun tak pernah buat apa lagi kita orang islam ni lebih baik jangan! banyak bahayanya, Kalau suami muda lagi oklah tapi kalau suami dah berumur bertambah lendutlah sebab terkejut! apa apa pun nasihat saya mengikut islamnya sambut suami dengan senyuman dengan menjawab salam suami kerana salam yang diberi dan jawapan salam dari isteri akan mendapat barakah dari Allah. Hidangkan minuman .... kemudian ajak mandi bersama, kalau bilik air dalam bilik tidurlah! Kalau diluar malu kat anak2. kemudian suruh suami solat dan seterusnya ..........akhirnya nasihat saya, kat rumah tak payahlah pakai spender ........... semuga rumahtangga puan2 bahgia insyaalah

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

gila seks habis satu kilang buat air tin ni.BANkami

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

minum ni terus boleh fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kat atas tu baru lepas minum setin dua rasanya...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

demmmmmmmmmmmmm!!

SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 2013 15:25....ini konsep jer la..psal nak heboh.bkn suami awak nak minum dpn awak pn..psal xpkai spender lg 1 hal..xthan ke law suami blik???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...