Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 3 January 2013

Cool : "AfterShokz", Headphone Yang Berada Di Luar Telinga (5 Gambar)


Headphone terbaru yang diberi nama AfterShokz Bluez ini akan berfungsi dengan menggunakan teknologi Bluetooth dan Wireless dan akan dilancarkan sebagai headphone pertama di dunia yang digunakan pada luar telinga.

AfterShokz Bluez menggunakan pad tranduser yang terletak pada tulang pipi seseorang bagi membolehkan penghantaran audio terus ke telinga tanpa perlu menyumbatkan earphone secara terus ke telinga dan menggetarkan gegendang telinga seperti produk earphone dan headphone yang lain.

Rekaannya yang ringan dan stabil membolehkan pengguna mendengar lagu sambil mendengar bunyi sekeliling yang lain. Ciri ini sangat penting terutamanya untuk aktiviti luar di mana ia mementingkan kesedaran seseorang itu terhadap persekitaran dan keselamatan semasa menjalankan aktiviti.

Oleh itu, tidak hairanlah jika rekaan AfterShokz Bluez ini dianugerahkan dengan Anugerah Inovasi Rekabentuk dan Kejuruteraan CES 2013 dalam kategori headphone serta dinamakan sebagai salah satu daripada 25 peserta separuh akhir dalam pertandingan Last Standing Gadget 2013.

Headphone ini akan dilancarkan pada acara CES 2013 di Las Vegas Convention Center pada 8 - 11 Januari 2013 pada harga US$129 seunit. Bagi pelanggan di Amerika Syarikat dan Kanada, pra-pesanan boleh mula dibuat di laman web syarikat.






p/s : Bagus gak la... 

Sumber : Here

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon bawah suma babi n.ajis

Anonymous said... Best Blogger Tips

dammmm lambat ckit je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus,so tak lah sakit telinga lagi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau siapa pernah buat hearing test.. Dia ada guna bnd macam ni. Bunyi dia ok macam headphone biasa

couple said... Best Blogger Tips

smart benda tu..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

peh sangat macho dan cool headphone ni lebih2 lagi kalau awek cun pakai

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

nice..

SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
ASYIK:NENEK TUA ASYIK GOYANG GERUDI!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...