Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 2 January 2013

Cool : Imaginasi Teknologi Ketenteraan Zaman Dahulu (11 Gambar)

Berikut merupakan imaginasi para pemikir zaman dahulu mengenai teknologi ketenteraan masa hadapan. Adakah benda2 ni wujud pada zaman sekarang?


p/s : macam lawak pun ada jugak.. tapi zaman tu dah kira kretif gler la dapat pikir benda2 macam nih.. hoho.. 

Sumber : Here

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ni jgk la.. anak2 kita akan fikir bila tengok mcm kita bayangkan pakaian, kereta dan rumahmasa depan

Farah Zahid said... Best Blogger Tips

hohoho... macam2 ye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar no.5- drafting the surfor defense wujud dan satu2nya mesin pertahanan laut yg dimiliki oleh satu2nya negara di dunia iaitu finland pada zaman sekarang.ia ditanam didasar laut dan mampu meletupkan kapal pengangkut amerika dgn hanya memancarkan gelombang mikro ke tangki minyak sahaja.

#DAY said... Best Blogger Tips

gambar first tu pun wujud jugak.....satu2nya negara yg ada benda tu adalah malaysia.......dimiliki oleh anwar ibrahim untuk meliwat mangsanya sambil mengebom penguatkuasa agama........

Anonymous said... Best Blogger Tips

menarik jugak elektrik cannon tu. tapi kena ada sumber power yg kuat la nak ledakkan bomb tanpa sebarang bahan bakar.

-ameba

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

saya setuju..

GEMPAR:REMAJA 13 TAHUN GILA SEKS!
DEWASA:HUBUNGAN ANTARA WANITA DAN PISANG!
ILMIAH:DUGAAN LELAKI MENYAKSIKAN PAYUDARA WANITA!

razak sat said... Best Blogger Tips

Negara patut tambah lagi kekutan d pesisir pantai...ia sgat penting..alteleri tebakan seperti hujan utk mengangkis smua pluru 2 musuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...