Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 5 January 2013

Cool : [Video] Pemilik Suara Doraemon, Ultraman, BoboiBoy & Naruto


Bagi yang belum kenal, diorang kat dalam video ni la pemilik suara kartun yang korang salu tengok tu.... Rupa-rupanya Baggio Damasutra yang jadi suara Ultraman.. apa2 pun, auara Doraemon gak paling best... Salute la makcik... 


Sumber : Here


10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

mantap .. suara nobita plak sape??

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut ar cam haram suara doraemon

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak boleh blah betul lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wargh!!doraemon!!!!suke sangat!!!! ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

Shin Chan tak der ker ???

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suke org2 yg dub same kampeni dgn doremon, mcm suara lelaki yg dub suara cikgu muda ninja boys, dia mmg dah lame gak dub katun2. kampeni yg same gak dub shinchan.

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

owhhhh...bru taw..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

saye! saye!

LAWAK:GADIS CANTIK INI MENGAMBIL GAMBAR DENGAN BUAH DURIAN!
SADIS:CUBA MEMBUNUH DENGAN PAYUDARA : WANITA DITAHAN
PELIK: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kalau kat jepun, pelakon suara siri animasi ni dipanggil seiyu, dan diorang sangat terkenal macam tahap selebriti. kat malaysia yg terkenal hanya kartunnya sahaja tapi bukan orangnya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sesuai mkcik 2 ngn doraemon hehe.. comey

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...