Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 10 December 2012

WTF : Demi AKB48, Peminat Sanggup Belanja Puluhan Ribu Ringgit (10 Gambar)

Peminat Sanggup Belanja Puluhan Ribu Ringgit Untuk Jumpa Artis AKB48.
Beberapa orang peminat AKB48 telah ditemuduga dan keputusannya adalah ramai peminat sanggup belanja sehingga puluhan ribu untuk AKB48 kesayangan mereka. Salah seorang daripadanya baru sahaja membeli 1,000 keping CD Original AKB48 dengan harga RM30,000 agar dia dapat berjumpa dengan AKB48. Remaja 16 tahun ini, Mao Furuhata menyatakan dia juga mampu dapat peluang untuk makan malam dengan salah seorang daripada ahli AKB48 pilihannya. Selain itu, satu lagi insiden di mana seorang peminat membayar RM30,000 juga untuk membeli sekeping biskut yang dibuat oleh Kapten AKB48 Mariko Shinoda yang dilelong di Internet.Jadi kesimpulannya, memang ramai orang gilakan AKB48 di Jepun. 


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf?? whos da hell is dis shit??....omg 1st

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

aku heran dan pelik la,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

natang gapo AKB ni..???

dan said... Best Blogger Tips

jdi pelakon porno okla kot...nyanyi kompom aku xphm...

Anonymous said... Best Blogger Tips

x pernah dgr aku nm group ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

akb ni femes la kt jepun..artist remaja berkumpulan.. dorang penyanyi kt jepun pn ade skolahnya gak.. siap ada graduation lg. salah satu skolah yg femes adalah Johnny Entertainment.. yg bapak penerbit Arashi yg menjadi kegilaan gak

tula, balik2 tau n giler pasal kpop jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kpop la best...oppa gangnam style!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korg g google.. Ourei harada.. Ada kene mengene ngan group nie x silap aku..

jack ham said... Best Blogger Tips

gilerr foreveralone....ahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

giler ketas

Anonymous said... Best Blogger Tips

rm30k blh beli keta or kos rumah murah lew..

Anonymous said... Best Blogger Tips

try tgk video lagu diorang... river, beginner..uza.. tak kenal maka tak cinta.. AKB48 siap ada variety show sendiri lagi tuu.. namanya AKBingo! .. aku tengok show diorang mmg best gk..kelakar.. :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Mmg ko dah silap, sbb takde kaitan pon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Berita nih dah lama, mamat tu sebenarny CD retailer.Sape suruh layan Sankaku Complex yg tak betul tu?

P/S: apsal org Malaysia ni suka sgt mention pasal porno dlm komen? ko dah kemaruk ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

SLOWPOKE TO THE MAX!! LOL! ini dah lama sangat laa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...