Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 11 December 2012

Serius : Kehidupan Sebelum VS Selepas Wujudnya Handphone (6 Gambar)

Kehidupan Sebelum VS Selepas Wujudnya Handphone.
Admin pernah rasa kehidupan sebelum penggunaan Handphone mulai berkembang. Memang lain rasanya tetapi admin rasa kehidupan tanpa Handphone dulu masih lebih menarik walaupun susah untuk kita cari orang. 



15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

111111111111111111111111sssssssssssssssssttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????

fidot said... Best Blogger Tips

Hehehe thats so true

Orang Kadazan said... Best Blogger Tips

handphone tu apa bah? macam tupai ka? bulih makan ka? sedap ka? sia tidak pernah dengar itu perkataan handphone.....

sHaRiNa eLyaNa said... Best Blogger Tips

its true..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apo kono eh jang

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10:58 ko xpyh nk provok dgn comment cmtu...matang la sket..

Anonymous said... Best Blogger Tips


btw orang kelantan,sabah dan sarawak adalah spesis paling bangang kat muka bumi ni.dah la speaking mcm haram..slang beruk mane diorang ikut ntah..syuuhh!!main jauh2 dari KL.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian anon 16:12 ni.. Nampak sangat budak yg x cukup umur nak minta perhatian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon1612..kesian kat ko..msti mak bapak ko kurng beri ksih syng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1612 tersisih tu sebab dia forever alone..orng dah 1 mlysia tp dia still dok dlm gua..kah kah kah

Anonymous said... Best Blogger Tips

termenung ajo

Anonymous said... Best Blogger Tips

kojek, jgn macam2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oit.anon 16.12 ko g tau aku ko tggal mne skang.. Aku nk jmpa ko la. Aku owg srwk dok kt kl skang.. Mcm bes je komen ko tdi..

Cr4Zy said... Best Blogger Tips

haiz.. kamu jgn layan dia ba. dia saja ja tu mau minta perhatian. kadang2 aku heran juga admin ni. napa admin x delete tu komen2 yg mengutuk agama, negeri dan bangsa tu? mau publisiti ka tu? typical blogger.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo la korg semua tu pn nak gadoh2 ke!bodoh!bangang!kayu!mangkuk jamban!tolol!bodo mcm ayah pin,Tolol mcm anuar al jubuRi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...