Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 9 December 2012

OMG : Seekor Ular Lapar Telan Mangsanya Yang Besar (7 Gambar)

Seekor Ular Lapar Telan Mangsanya Yang Besar.
Saiz bukan satu masalah untuk ular apabila mereka lapar. So human please beware!

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Things I suck at: Being attractive, being normal, being likeable, being social and Math..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Do you have 11 protons? Because you are sodium fine...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Having unlimited texting... with no one to text...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admit it, you have that one voice that you only use on animals and babies...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tiada apa yang boleh anda cari di sini,
kecuali segala kisah yang berkaitan
dengan Sahibus Samaah As Sheikh Datuk
Seri Sivaji Anu War Berahi Al Juburi yang
aku kutip dari sumber maya yang bersepah-
sepah untuk dikumpulkan dalam satu blog
untuk tujuan dijadikan bahan bacaan/
rujukan kepada anak dan cucu ku kelak.

ginger said... Best Blogger Tips

waau besar nya...... nasib baik tak telan manusia

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi besar aljuburi punya anuwar berbanding ular ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Selepas menelan mangsanya, ular sawa akan kenyang selama 8 - 10 jam atau lebih, bergantung saiz haiwan tersebut. Masa ni, ular sawa dalam keadaan lemah (macam manusia juga) oleh itu, kalau nak belasah dia time ni kat kepala, jangan risau kerana dia tak mampu melawan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kat ats aku ni dh mcm steve erwin..ke ko ni keja kat zoo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye ke,,,stahu aq ular mkn sekali seminggu,,,n klu da bsar sngt sais makanan dye,,,die muntahkan balik,,,, anon kt atas aq nie,,,cube la phm sket,,,ini pengetahuan umum,,,bkan tmpat cari keje,,,ngok!!!klu org citer psal jln raye ko ckp r org tu nk jdi JKR plak,,,Lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

This is gorgeous! What an awesome creature! Look at that beauuutiful patterns on its bodeyy. Marrrvelous reptile!

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAAAA ni bru steve irwin....jaga2 abg irwin...kna sengat pari sakit ooooo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...