Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 11 December 2012

OMG : [Video] Kepala Wanita Ini Sangat Kuat!


Kejadian ni berlaku di China. Tiga orang manusia ini mempunyai kuasa kebal dan kekuatan yang melampaui batas kerana mereka tidak menggunakan l;aluan pejalan kaki tetapi berjalan dengan selambernye di tepi jalan raya. Tiba2, sebuah lori datang dan besi lori itu tertanggal dari tempat asalnya lalu menghentak kepala salah seorang pejalan kaki itu. Kuat juga terkena tu. Terus pengsan. Diharapkan agar jika wanita ini sedar dari pengsan (kalau tak mati), agar dia menjadi lebih bijak.

video

p/s : Saje je buat cerita camtu. Anyway, lain kali jalan kat tengah2 jln raya tu tros.. hoho..

Sumber : Here

10 comments:

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

cari nahas je keje,, adusss,, nasib baik pengsan je,,

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Nurmujahidah ko dah stim abis kot, dah tak tahan nak main konek ke? meh sini, try konek aku, keras dan panjang...dijamin ko akan kesedapan sampai juling mata........

Anonymous said... Best Blogger Tips

nurmujahidah nk iklan blog sendiri la tuh...bayar la wei

Anonymous said... Best Blogger Tips

Belajar la letak link kat komen.. ape ke fail paste link kt situ.. ingat ade org nk copy paste paste.. sengal.. google google..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ayat admin memang WIN!!!!! lawak sial!!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ni mesti dia ada berlajar kungfu iron head dalam cerita shaolin soccer

Anonymous said... Best Blogger Tips

china ni negara tak bertamadun ar. haih. byk kali kuar berita. budak tersepit pintu. tersepit tingkap. ni pulak jalan kat tengah jalan raya. apa ke b.o.d OH sgt ??!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nasib baik tak hilang kepala.

Anonymous said... Best Blogger Tips

out from the street lady!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau nak jalan tu,tengok belakang laa.Buta ke apa minah nie

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...